Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü’nün Tuzak dizisi sosyal medyada başarılarına yenilerini ekliyor!

Akın Akınözü’nün Tuzak dizisi sosyal medyada başarılarına yenilerini ekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin çok başarılı bir dizi çifti olarak izleyicilerin karşısına çıktığı Tuzak dizisi, bir sezonu tamamlamayı başaran yapımlar arasındaydı. Ancak dizinin 26 bölüm ekranda kalmasının sırrı, yurt dışı satışlarının çok iyi olmasıydı.

tv8’in geçen sezon yayınladığı ve düşük reytingler aldığı için de sürdürmekte zorlandığı Tuzak dizisi, yurt dışındaki yayıncıların büyük ilgisi sayesinde ayakta kalabilmişti. Akın Akınözü’nün Hercai dizisi ile birlikte büyük popülerlik elde etmesinin ardından, yurt dışında oyuncunun dizilerine yönelik büyük ilgi başladı.

Bu büyük ilgiden Tuzak dizisi de nasibini aldı ve birçok ülkede yayınlanan bu proje, Türkiye’de düşük reytingler alsa bile yurt dışından ilgi görerek ayakta kalabilen çok nadir projelerden birisi olarak anıldı.

Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başrol performansı da izleyenler tarafından çok başarılı bulundu.

Dizinin Latin Amerika ülkelerinde büyük başarılar kazandığını, ABD’de Hispanik izleyicinin takip ettiği kanallarda yayınlandığını ve Rusya’da da ilgi gördüğünü biliyoruz.

Aynı zamanda Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de izleyicilerle buluşan Tuzak dizisi, sosyal medyada da en çok aranan yapımlardan birisi olarak öne çıkıyor.

Akın Akınözü'nün Tuzak dizisi sosyal medyada başarılarına yenilerini ekliyor! 7

Tuzak dizisinin son dönemde Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki sosyal medya kullanıcıları arasında en çok aranan diziler arasında birinci sıraya yükselmesi ise şaşırtıcı bir gelişme olarak dikkat çekti.

Dizi belki Türkiye’de çok ilgi görmedi ve düşük reytingler aldı ama, yurt dışındaki başarıların devam etmesi, gurur verici gelişmeler oldu.