Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde herkesi şaşırtacak bir sürpriz var!

Yasak Elma dizisinde herkesi şaşırtacak bir sürpriz var!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi beşinci sezonunda iyi reytingler almaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümlerini de hayranları heyecanla bekliyor.

15 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak 120. bölümde Yıldız ile Çağatay arasında yaşanacak olan boşanma meselesi öne çıkacak. Çağatay’ın Kumru ile yasak aşk yaşaması ve Yıldız’ın bunu herkesin içinde ortaya dökmesi sonrasında işler fazlasıyla karıştı.

Hikayede Yıldız boşanmak için her yolu deneyecek. Ancak Çağatay ayrılmak istemiyor. Yıldız’ı ikna edemeyen Çağatay’ın tavrı bir süre daha boşanmanın gecikmesine neden olacak.

Dava sırasında sürpriz bir tanık da herkesi fazlasıyla şaşırtacak. 120. bölümde bu sürpriz tanık herkes tarafından merak ediliyor. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizi reytinglerde de etkili sonuçlar alıyor. Geçen hafta Alparslan’ın başlamasından sonra birincilikten olan Yasak Elma, tüm kategorilerde ikinci sırada olmayı sürdürüyor.

Yasak Elma dizisinde herkesi şaşırtacak bir sürpriz var! 7

Ender, Doğan’la ayrılığı sonrası Arzu’yu göndermeye yemin etmiştir. Çağatay, Yıldız’ın gönlünü alıp kendini affettirmeye çalışırken, Yıldız yeni hayatına adapte olmakla uğraşıyordur. Boşanma davasının seyrini gelen sürpriz bir tanık değiştirecektir…

İşte 15 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak olan Yasak Elma’nın 120. bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.