Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisindeki Nevra itici olsa da Hatice Aslan karakteri oynarken çok eğleniyor!

Bahar dizisindeki Nevra itici olsa da Hatice Aslan karakteri oynarken çok eğleniyor!

tarafından ker_def

Bahar dizisini kadınların neden daha çok sevdiğini Hatice Aslan anlattı! Oyuncu, canlandırdığı Nevra karakterini de itici buluyor.

Ünlü oyuncu Hatice Aslan, son dönemde çok ilgi gören, hikayesi ile izleyicilere farklı duygular yaşatan Bahar dizisinde rol alıyor.

Tecrübeli oyuncu, bu zamana kadar hem dizi hem de sinema dünyasında birçok projede başarıyla yer aldı. Artık usta oyuncular sınıfında yer alarak, gençlere örnek teşkil eden Hatice Aslan, Bahar dizisindeki Nevra karakteri ile yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Demet Evgar’ın canlandırdığı Bahar’ın kayınvalidesi olan Nevra’nın tarzı, tavırları, düşünceleri, planları izleyicileri sinir ediyor. Bahar ile daima karşı karşıya gelen bir kayınvalide olmasının yanı sıra, kötü düşünceli birisi olması da Nevra’nın dikkat çekmesini sağlıyor.

Hatice Aslan, bu projede olduğu için çok memnun. Diziden teklif geldiğinde senaryoyu okuduktan sonra Hatice Aslan’ın projeyi kabul etmesine sebep olan şey ise ‘dizinin mottosuymuş’…

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın” ismi ile izleyici karşısına çıkan dizinin, seyircileri uyandırma görevi görmesi Hatice Aslan’ı da gençlik yıllarına götürmüş.

Episode dergisindeki açıklamasında usta oyuncu, bu konuda şu detayları paylaştı:

“Bahar’ın senaryosunu okuduğumda mottosu, ‘Uyanmaya hazır mısınız’ çok hoşuma gitti. Gerçekten beni genç kızlığıma götürdü. Bahar gibi olduğum zamanları hatırlattı. O yüzden izleyen bütün kadınlar Bahar’da çok şey buluyor. Hepimizin uyanmaya, o tomurcuğun tekrar çiçek açmasına ihtiyacımız var.”

Nevra karakterinin sadece kendisini düşünmesini sinir bozucu olarak bulan Hatice Aslan, rolünü keyifle canlandırdığını da anlattı.

Ünlü oyuncu, “Tabii ki sadece kendisini düşünen bir karakter, ne torunlarını ne de oğlunu umursuyor. Benim için de onun o bencilliği, düşüncesiz tavırları tabii ki çok itici. Nevra çok zor ama bir o kadar da renkli bir karakter, keyifle oynuyorum. Ancak Nevra gibi bir insan olmak istemezdim” açıklamasında bulundu .