Ana sayfa Dizi Arşivi Bahardan Önce nasıl bir dizi; hikayesi, oyuncu kadrosu ve tüm detayları!

Bahardan Önce nasıl bir dizi; hikayesi, oyuncu kadrosu ve tüm detayları!

tarafından ker_def

Ezber bozan kadrosuyla Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı “Bahardan Önce” kod adlı yeni dizisinin okuma provası gerçekleşti.

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.

Hepimiz kadar yenilmiş ama hepimizden daha cesur karakteriyle, seyir zevki yüksek hikayesi ise şöyle; Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz’ görünen ailesinin özellikle de Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşacak.

Bahar’ın karaciğer yetmezliği haberini almasıyla ailedeki tüm dinamikler değişecek. Evren (Buğra Gülsoy), Timur’un hem doktor olarak rakibi hem de Bahar’ı geri kazanmak istediğinde karşısına çıkan en büyük engeli olacak. Bahar’ın kendini yeniden inşa etmesiyle, hastaneye has tüm trajikomik anlarla, hikayemiz her zaman umudun olduğunu aşılayacak, zaman zaman hepimize nefes aldıracak.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahardan Önce” kod adlı dizi çok yakında Show TV’de!