Ana sayfa Dizi Haberleri O sahne öyle kolay çekilmedi! Kanunsuz Topraklar’da buz gibi anlar!

O sahne öyle kolay çekilmedi! Kanunsuz Topraklar’da buz gibi anlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni sezondaki dönem dizisi Kanunsuz Topraklar’ın bu hafta 7. bölümü yayınlandı. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in başrolünde oynadıkları dizide Gülfem ve Davut’un imkansız aşkları izleyenlerin beğeniyle takip ettikleri bir hikaye oldu.

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç, ekran uyumları ile de birbirlerine yakıştırıldılar. İki oyuncunun başarılı performansları ve dizideki diğer oyuncu kadrosundaki isimlerle birlikte Kanunsuz Topraklar’ın aylarca süren hazırlık aşamasından sonra ortaya konulan çalışma, herkesin malumu.

Zor bir işi başaran Kanunsuz Topraklar’ın hikayesi Zonguldak’ta geçiyor. Ancak dizinin seti İstanbul’da bir platoda kuruldu.

Gülfem ve Davut’un birbirlerini deli gibi sevmelerine karşılık karşılarına çıkan zalim maden patronu Ali Gelik yüzünden tüm hayalleri alt üst oldu.

Babası Malik’i bu zalim adamın elinden kurtarmak ve Davut ve sevdiği herkesi ondan korumak için Gülfem’in Ali Gelik ile evlenmekten başka çaresi kalmadı. Ancak ne yaparsa yapsın bu durumu içine sindiremeyen Gülfem, sonunda canına kıymaya karar verdi.

Ali Gelik’in gönderdiği gelinliği giyip atının sırtında göle giden ve kendisini sulara bırakan Gülfem, boğulmak üzereyken durumu farkeden kız kardeşleri tarafından kurtarıldı.

İşte Gülfem’i oynayan Esra Bilgiç’in o sahneler sırasında çekilen fotoğraflarla yaptığı instagram paylaşımı, kamera arkasında meşakkatli zamanların yaşandığını da ortaya koydu.

O sahne öyle kolay çekilmedi! Kanunsuz Topraklar'da buz gibi anlar! 16

Ekranda bir kaç dakikada izlenen ve herkesin içini dağlayan sahnede aynı anda Davut, “Boş ol” diyerek ayrılmak zorunda kaldığı Gülfem’in ardından birlikte yaşadıkları kulübeyi yakarken, Gülfem de bu ayrılık sonrası kendisini gölün serin sularına bıraktı.

O sahne öyle kolay çekilmedi! Kanunsuz Topraklar'da buz gibi anlar! 17

O sahnede Melek Mosso’nun sesiyle Keklik Gibi türküsü çalmaya başladı. Bu hazin sahneler ekran başındakileri derinden etkiledi. Bir kaç dakika süren o sahnelerin çekimleri ise o kadar da kolay olmadı!

Ekranda kısacık geçen bu tür sahnelerin öncesinde ve sonrasında hem oyuncular hem de ekipte çalışan herkes için zorlu ve yorucu bir süreç yaşanıyor. Oyuncuların soğuk sulara girmek durumunda kaldıkları anlarda, ekip de hazır bir şekilde oyuncunun konforunu sağlamak ve tehlike olabilecek durumlar için önlemler almakta.

Esra Bilgiç, bu göl sahnesi henüz ekranda yayınlanmadan önce izleyenlere bu özel sahneyle ilgili merak ettiren bazı paylaşımlar yaptı.

Oyuncunun set fotoğrafçısına da ayrıca teşekkür ettiği karelerden birine ‘Sabah saat 4’ notunu düşmesi de dikkatlerden kaçmadı. Gün batınca başlayan ve sabaha dek süren sahnelerde Esra Bilgiç’in dizideki atıyla arasında özel bir bağ kurduğu da paylaşımında ‘oğlum’ sözünden de anlaşılıyor.

İşte oyuncunun o paylaşımları:

O sahne öyle kolay çekilmedi! Kanunsuz Topraklar'da buz gibi anlar! 18

O sahne öyle kolay çekilmedi! Kanunsuz Topraklar'da buz gibi anlar! 19

O sahne öyle kolay çekilmedi! Kanunsuz Topraklar'da buz gibi anlar! 20

O sahne öyle kolay çekilmedi! Kanunsuz Topraklar'da buz gibi anlar! 21

O sahne öyle kolay çekilmedi! Kanunsuz Topraklar'da buz gibi anlar! 22

O sahne öyle kolay çekilmedi! Kanunsuz Topraklar'da buz gibi anlar! 23

O sahne öyle kolay çekilmedi! Kanunsuz Topraklar'da buz gibi anlar! 24

O sahne öyle kolay çekilmedi! Kanunsuz Topraklar'da buz gibi anlar! 25