Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’in annesi ile benzerliğine bakar mısınız?

Aslıhan Güner’in annesi ile benzerliğine bakar mısınız?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner, iki sezon boyunca Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı isimli dizi ile büyük bir hayran kitlesi edindi. Diziden sonra daha çok tanınan oyuncu, kızıla boyattığı saçları ile de büyük ilgi topladı.

İsmail Demirci ile birlikte rol aldıkları ve Ordu’da çekilen Kuzey Yıldızı’nın ardından bu sezon başında ise Uzak Şehrin Masalı isimli bir dizide oynadı. Çekimleri Kars’ta yapılan dizi, ne yazık ki beklenen ilgiyi görmedi ve bir kaç bölümlük maceradan sonra ekrandan ayrıldı.

Aslıhan Güner’i şimdi izleyiciler başka dizide görmek için sabırsızlanıyor. Başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Güner, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da takipçilerinin merakla izlediği bir isim.

Oyuncu, son olarak annesi Birsen Güner’in evde aile içinde yaptıkları küçük partiden paylaşımlarıyla dikkat çekti. Pastanın başında annesi ile poz veren oyuncu, daha sonra çocukluk yıllarına ait bir fotoğraflarını yayınladı.

Aslıhan Güner'in annesi ile benzerliğine bakar mısınız? 8

Aslıhan Güner’in gözleri renkli olsa da yüz ifadesinin annesine çok benzediği fotoğraflarda da görülmekte. Bakışları, mizacı annesini andırıyor. “Birlikte büyüyoruz aşkım” notuyla annesiyle pozunu paylaşan oyuncunun iki kız ve bir de erkek kardeşi var. Babasını geçtiğimiz yıl kaybeden oyuncu, meslektaşı Mert Kılıç ile evli.

Aslıhan Güner'in annesi ile benzerliğine bakar mısınız? 9