Ana sayfa Dizi Fragmanları Kurtlar Vadisi’nin benzeri Yalnız Kurt’un yayın günüyle ilgili bir iddia var!

Kurtlar Vadisi’nin benzeri Yalnız Kurt’un yayın günüyle ilgili bir iddia var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi’ne imzasını atan Osman Sınav’ın yapımcılığında çekilecek Yalnız Kurt isimli dizi için geri sayım başladı. Özellikle Kurtlar Vadisi hayranlarının dört gözle beklediği dizinin yayınlanacağı günle ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Diziyle ilgili üçüncü fragmanın yayınlanması izleyiciler arasında büyük bir heyecan yarattı. Başrollerinde Hasan Denizyaran ve Cihan Ünal’ın yer aldığı dizinin Kurtlar Vadisi gibi derin güçler ve dış mihraklarla ilgili aksiyon dolu bir dizi olması bekleniyor.

Bazı oyuncular dizinin üçüncü tanıtımının Hollywood kalitesinde olduğuna dikkat çekerken izlemek için ne kadar sabırsızlandıklarını dile getirdiler. Yalnız Kurt’un ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Ancak ocak ayında ATV’de ekrana gelmesi bekleniyor.

Bu arada Yalnız Kurt’un ekrana geleceği günle ilgili bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre bomba gibi gelen Yalnız Kurt dizisi cuma akşamları ekrana gelecek. Eğer doğruysa bu da cuma akşamının en iddialı dizileri Aziz ve Arka Sokaklar’a ciddi bir rakip geleceği anlamına geliyor.

Yalnız Kurt’un cuma akşamı yayınlanacağı iddiasını duyan bazı izleyiciler çok mutlu oldu. Cuma akşamları seyredecek bir dizileri olmadığını dile getiren bu izleyiciler Yalnız Kurt’un çok iyi bir seçenek olacağını dile getirdiler.

Yalnız Kurt dizisinde Hasan Denizyaran ve Cihan Ünal’ın yanı sıra Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Deniz Evin gibi iddialı isimler yer alıyor. Dizi, 1956 yılında Türkiye’nin NATO’ya girmesi ile başlayan süreç ile birlikte ülkemizde yaşanan olaylara farklı bir bakış açısı getirmeyi amaçlıyor.