Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız ile Gökberk Demirci sette tartışıyor ama bunu diziye yansıtmıyor!

Özge Yağız ile Gökberk Demirci sette tartışıyor ama bunu diziye yansıtmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Yağız ile Gökberk Demirci’nin günlük dizi Yemin’de buluşması hayatlarını çok etkiledi… Dizi dördüncü sezonu ile yoluna devam ediyor ama, ilk başladığında Özge Yağız Reyhan karakteri ile büyük ilgi çekmişti. Emir ile Reyhan’ın hikayesini çok seven dizi hayranları, bu ikiliyi de birbirlerine çok yakıştırdı.

Sette çıkan aşk iddialarını uzun süre gizleyen ikili, sonrasında ise bunu sosyal medya paylaşımları ile duyurdu. Özge Yağız, 2019 yılının Mayıs ayında da ikinci sezon finali ile yapıma veda etti.

Yemin dizisi ünlü oyuncunun ayrılığına kadar çok popüler bir yapım olarak ekranda yer aldı. Ancak sonraki iki sezonda Yemin’e gösterilen ilgi de azaldı. Youtube’de Özge Özder’in programına konuk olan Özge Yağız, o döneme ilişkin önemli bir ayrıntıdan bahsetti.

Özge Yağız ile Gökberk Demirci sette tartışıyor ama bunu diziye yansıtmıyor! 8

Gökberk Demirci ile Özge Yağız aşkının bir hayli gerilere gittiğini de belirten bir itiraftı bu… Dizinin setinde sürekli birbirlerini gören ikili hem aşk yaşıyor hem de her çifttin yaşadığı gibi kavga da ediyordu. Ancak bu durumu diziye yansıtmamayı başaran ikili, ilişkilerini de bu günlere kadar taşımayı başardı.

Evlenmeleri beklenen çiftin bu kadar uyumlu olmaları da aslında Yemin dizisi adına büyük bir şanstı. Bu şans ilk iki sezonda elde edilen başarının da anahtarıydı.

O döneme dair anılarından bahseden Özge Yağız, şu ifadeleriyle dikkatleri çekti: “Günlük bir dizi. Aşk veriyorsun. O aşkı izleyiciye vermek zorundasın. O kadar zor bir şey ki anlaşmadığınız noktada. Mesela, birbirinizi sürekli görmekten kaynaklı Gökberk ile de tartışıyorduk. Neden? Çünkü, gün 24 saat ise 25 saat onu görüyorum. Tartışmamamız mümkün mü? Değil, ama bakıyorum hiç yansımamış. Diyorum, ‘evet burada profesyonellik yapmışız. Burada hiç anlaşılmıyor.’ Tabii küçük tartışmalar bile olsa, tuzu – biberi diyorsun. Ne kadar komik şeylermiş diyorsun. O iş temposunda bir kirpik parçacığı bile sana batabiliyor. Çünkü çok yorgunsun ve hiçbir olumsuzluğu etrafında istemiyorsun. Ne olur beni başka şeylerle yormayın, diyorsunuz. Ama oluyor tabii, insanlık hali…”

Özge Yağız ile Gökberk Demirci sette tartışıyor ama bunu diziye yansıtmıyor! 9

Ünlü oyuncu, sevmediği bir partnerle çalışması durumunda ise karşısındaki kişiye saygı duyacağını belirtti ve şu ifadeleri kullandı: “Zaten insanız biz. Herkesi sevebilmemiz mümkün değil. Tabii ki de saygı duyuyorum. O benim iş arkadaşım. Sevmesem bile, aramızda ince bir bağ olmasa bile iş arkadaşım. Saygı duyuyorum ve işimi yapıyorum ve sahneden ayrılıyorum.”