Ana sayfa Sosyal Medya Eski fotoğraflarını gören Berrak Tüzünataç yeni yılda ne karar aldı?

Eski fotoğraflarını gören Berrak Tüzünataç yeni yılda ne karar aldı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son 2019 yılında Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu ile birlikte Kurşun adlı dizide yer alan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç uzun süredir televizyon dizilerinde rol almıyor.

Kurşun dizisi kısa soluklu olan oyuncu, 2020’de Biz Böyleyiz ve Hayalet 3 Yaşam filmlerinde rol aldı.  2021 yılında tasarıma da el atan oyuncu kendi markasını yaratarak birbirinden farklı mayo- bikini koleksiyonu ile takı koleksiyonu hazırladı.

Berrak Tüzünataç, yaz aylarını iş ile tatil arasında gidip gelerek geçirdi. Ünlü oyuncu bu yıl ayrıca macera filmi tadında bir reklam filmi de çekti.

Berrak Tüzünataç, Raisa-Vanessa Sason kardeşlerin kadın giyim markası Raisa Vanessa’nın reklam filmi için kamera karşısına geçti.‘La Casa de Raisa Vanessa’ (Raisa Vanessa’nın Evi) adını taşıyan filmde baş rolü  Yaz Yüceil ile paylaşan Berrak Tüzünataç reklam filminde, ünlü bir soyguncu olan baş kahraman Bianca Brigante’yi canlandırdı.

Sosyal medyayı da etkili şekilde kullanan ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımda, 2021 yılını aşağıdaki videoyla özetledi.

Geçmiş yıllara ait fotoğraflarını da paylaşan oyuncu, 2014 yılında All Dergisi’ne kapak olduğu, saçları uzun bir görüntüsünü paylaşarak yeni yılda saçlarını uzatma kararı aldığını açıkladı.

Eski fotoğraflarını gören Berrak Tüzünataç yeni yılda ne karar aldı? 7

Sadece oyunculuğu ile değil aynı zamanda tarzı ve güzelliğiyle de sıkça adından söz ettiren oyuncunun, 2022 yılında bir proje ile yeniden ekranlarda olup olmayacağı ise merak konusu.