Ana sayfa Dizi Haberleri Çağan Irmak’ın yeni Netflix dizisine birbiri ardına bomba isimler katılıyor!

Çağan Irmak’ın yeni Netflix dizisine birbiri ardına bomba isimler katılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü yönetmen Çağan Irmak yine bir dizi için çalışmalara başladı ve yine çok ses getirecek bir yapımın gelmekte olduğunu görebiliyoruz. En son Blu TV’de iki sezon yayınlanan Yeşilçam isimli diziyi çeken Çağan Irmak; Çağatay Ulusoy, Selin Şekirci ve Afra Saraçoğlu’nun başrolündeki projeyle çok ses getirdi.

Çağan Irmak şimdi de Netflix için yeni bir dijital projeye başladı. O3 Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin ismi Yaratılan olarak belirlendi. Ön hazırlıkları yapılan dizinin çekimlerinin yakında başlaması bekleniyor.

Oyuncu kadrosu çok merak edilen Yaratılan dizisi için ortaya çıkan isimler bomba gibi bir kadronun oluşturulmaya başladığını gösteriyor. Çukur dizisinde 4 sezon boyunca başarıdan başarıya koşan Erkan Kolçak Köstendil, yeni dizi için teklifi kabul etti.

Ardından ise Mucize Doktor dizisiyle gönülleri fetheden, Blu TV için Alef 2 dizisinde başrolde yer alan Taner Ölmez, yine bir dijital dizi tercihinde bulundu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez ile anlaşmalar yapan Çağan Irmak, yeni ünlü isimlere yöneldi. Bu oyuncular arasında Camdaki Kız dizisindeki başarılı performansı ile Devrim Yakut’un adı geçiyor.

Ayrıca 5 bölüm süren Misafir dizisinde farklı bir karakter canlandıran Bülent Şakrak’ın da yeni proje için anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Şakrak’ın yeni dizisi için yoğun bir çalışma dönemine girdiğini eşi Ceyda Düvenci açıkladı.

Erkan Kolçak Köstendil, Taner Ölmez, Devrim Yakut ve Bülent Şakrak’ın teklifi kabul ederek Yaratılan dizisinin kadrosuna dahil olması, çok önemli bir gelişme oldu.

Sıra dışı bir hikaye ortaya koyacak olan Yaratılan dizisinin çekimlerinin yakın bir zaman içinde İstanbul’da başlaması ve Bursa’da devam etmesi bekleniyor.