Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi ile büyük dikkat çeken isim, başka bir proje ile gündemde!

Yargı dizisi ile büyük dikkat çeken isim, başka bir proje ile gündemde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, sezonun en çok dikkat çeken yapımlarının başında geliyor. Dizinin hikayesi, kurgusu, senaryosu kadar oyuncuları da büyük beğeni ile karşılanmakta izleyici tarafından. Titizlikle seçilen oyuncuların birlikte oluşturdukları güzel enerji, ekrana da yansıyor.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz, zaten Netflix’in Aşk 101 dizisinde de uyumlu oyunculuklarıyla büyük beğeni toplamış dizi partneriydiler. Bu birlikteliği Yargı dizisine de taşıyan yapımcı sayesinde, çok daha geniş kesimler tarafından beğeni ile izleniyorlar şimdilerde.

Yargı dizisinin yan karakterleri de hikayeye çok başka bir enerji katıyor. Her karakterin hikayesi, derinliği öylesine iyi işlenmiş ki izleyici ‘burayı geçsek de asıl karaktere gelsek’ duygusu yaşamıyor! Bu karakterlere hayat veren isimler de yine başroller kadar dikkat çekiyor ve zaman zaman onlardan da rol çalıyorlar!

İşte bu isimlerden birisi de Uğur Aslan. Aynı zamanda Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon’un da eşi. Uğur Aslan, son dönemde Kanal D’de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programında seslendirdiği türkülerle de gündeme gelmişti. Oyuncunun aynı zamanda müzikle uğraştığını ve sesinin de beğenildiğini yakından takip edenler biliyor.

Yargı dizisi ile büyük dikkat çeken isim, başka bir proje ile gündemde! 7

Yargı dizisinde Eren Komiser olarak da başarılı bir oyunculuk sergileyen Uğur Aslan, dizinin de kilit adamlarından birisi. Performansıyla izleyiciden övgüler alan oyuncu, çoğu zaman diğer oyunculardan rol çalan başarılı bir isim.

Dizinin dürüst, sağduyulu, anlayışlı, sevecen ve vicdanlı ismi Eren Komiser olarak da sevilen Uğur Aslan’ın, gerçek hayattaki mütevazi duruşu da izleyicinin gönlünde başka bir yerde durmasını sağlıyor.

Sadece oyunculukta değil, müzik alanında da yeteneğini konuşturan Uğur Aslan, şu sıralar bir projeye hazırlanmakta.
konser menajerlik ve albüm için sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Yargı’nın komiser Eren’i Uğur Aslan hayranlarını çok sevindirecek! 1

Uğur Aslan’ın Yargı dizisinin yoğun çekim saatlerine karşın müzik çalışmalarını sürdürdüğü görülürken, yakın zamanda da sahne almaya hazırlandığı gündeme geldi.

Aslan’ın Bir Arabesk Müzikali Afara isimli konserinin 9 Şubat’ta İstanbul Cahide Palazzo’da gerçekleşeceği öğrenildi. Ayrıca Bostancı Gösteri Merkezi’nin ardından Kayseri, Konya, Bursa, Eskişehir, Mersin ve Adana’da da konserler verecek olan sanatçının daha sonra yeni albüm için hazırlık yapacağı ifade ediliyor.

Üniversite yıllarından beri aktif olarak sahnede olan Uğur Aslan, İstanbul’a geldikten sonra oyunculuğa daha çok ağırlık vermesi nedeniyle müzikle istediği gibi ilgilenemediğini söylemişti. Oyuncu, şu sıralar hem oyunculuk mesleğini sürdürürken, aynı zamanda da bir başka tutkusu müziğe de zaman ayırmayı planlıyor.