Ana sayfa Sosyal Medya Aşk bacayı sarmış! İrem Helvacıoğlu, bu kez yeni sevgilisini saklamıyor!

Aşk bacayı sarmış! İrem Helvacıoğlu, bu kez yeni sevgilisini saklamıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisiyle birlikte şöhrete kavuşan İrem Helvacıoğlu, Nefes karakterini oynadıktan sonra büyük bir hayran kitlesi edindi. Ulaş Tuna Astepe ile başrolünde oynadığı dizinin ardından oyunculuk mesleğinde adeta bir dönüm noktası yaşadı.

Helvacıoğlu’nun hayranları, kendisini sosyal medyadan takip etseler de o dönem birlikte olduğu kişi ile ilgili hemen hemen hiç bir bilgiye sahip olamıyordu. Gözlerden uzak bir şekilde aşkını yaşayan Helvacıoğlu’nun elindeki yüzük ise nişanlandığına yorulmuştu. Oyuncu bu iddiaları tiye alan açıklamalar da yapmış ve ‘Söylesinler düğün tarihini biz de gidelim’ şeklinde konuşmuştu.

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz için uzun süre Trabzon ve Ordu’da olan oyuncu, sevgilisi ile kameraların önüne de hiç çıkmamıştı. İsminin Eser Alp olduğu medyaya yansıyan ve inşaat mühendisi olduğu söylenen eski sevgilisi ile 2021 yılının ortalarında yollarını ayırdığı da sosyal medyadaki birlikte pozlarını silmesinden anlaşılmıştı.

Aşk bacayı sarmış! İrem Helvacıoğlu, bu kez yeni sevgilisini saklamıyor! 12

Son günlerde ise Helvacıoğlu’nu sosyal medyadan takip eden hayranları, yeni bir aşka yelken açtığını ve bu kez sevgilisi ile daha çok paylaşım yaptığını da görüyor oyuncunun.

İrem Helvacıoğlu, yeni sevgilisi Yolaç Özcan ile mutluluk taşan pozlarını ilk olarak yılbaşı akşamı paylaştı ve herkesi de çok şaşırttı. Hayli mutlu olduğu görülen oyuncu, bu kez aşkını saklamadan yaşamayı tercih ediyor.

Aşk bacayı sarmış! İrem Helvacıoğlu, bu kez yeni sevgilisini saklamıyor! 13

Gurme olduğu öğrenilen Yolaç Özcan ile elele görüntülenmekten de kaçmayan oyuncunun son paylaşımları da yine dikkatleri çekti.

Aşk bacayı sarmış! İrem Helvacıoğlu, bu kez yeni sevgilisini saklamıyor! 14

2 Şubat 1990 doğumlu olan İrem Helvacıoğlu, doğum günü nedeniyle yapılan kutlama yemeğinden pozlarını instagram’dan yayınladı. Oyuncu, sevgilisine ‘Yoyo’ diye hitap ederek, sürpriz bir parti hazırlandığını aktarmakta.

Sevdiği dostlarının da davetli olduğu sürpriz partiden kareleri story bölümünden de paylaşan İrem Helvacıoğlu, mutlu anlarında görülüyor. Bu arada şu sıralar Gaziantep’te Disney Plus için çekilen Kaçış isimli dizide Engin Akyürek ile başrolde oynayan Helvacıoğlu’nun setten bir fırsat bulup bu partiye katıldığı da anlaşılmakta…

İşte İrem Helvacıoğlu’nun yeni aşkı ile son pozları…

Aşk bacayı sarmış! İrem Helvacıoğlu, bu kez yeni sevgilisini saklamıyor! 15

Aşk bacayı sarmış! İrem Helvacıoğlu, bu kez yeni sevgilisini saklamıyor! 16

Aşk bacayı sarmış! İrem Helvacıoğlu, bu kez yeni sevgilisini saklamıyor! 17