Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinden kafa karıştırıcı ayrılık haberinin ardından, bir başka isim geliyor!

Camdaki Kız dizisinden kafa karıştırıcı ayrılık haberinin ardından, bir başka isim geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi, ilk sezonundaki gibi reytinglerde birinci olamasa da büyük beğeniyle izlenen bir yapım. Birinciliği Fox TV’nin Mahkum dizisine kaptıran Camdaki Kız’a izleyiciden ‘sıkıcı olmaya başladı’ şeklinde kimi eleştiriler geliyordu.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabındaki hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız dizisine yeni heyecanlar katmak için yeni karakterler gündeme geliyor. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadıkları Camdaki Kız’dan geçtiğimiz günlerde Yüsra Geyik ayrılmıştı.

Uzun yıllar Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakteri ile izlediğimiz Geyik, başarılı oyunculuğu ile Camdaki Kız dizisinde öne çıktı. Melisa (Meliha) karakterine hayat veren Yüsra Geyik’in ani bir şekilde hikayeden çıkarılması ise kimi iddiaları peşinden getirdi!

Camdaki Kız dizisinden kafa karıştırıcı ayrılık haberinin ardından, bir başka isim geliyor! 8

Kulislerdeki söylentilere bakılırsa, Yüsra Geyik, dizideki diğer oyunculardan daha fazla konuşulmaya başlamış ve kadroda yer alan bazı oyuncuların rahatsız olmasıyla gönderilmiş! Tabii bu bir iddiadan ibaret ancak yine de Yüsra Geyik’in gidişi, izleyici için beklenmeyen bir gidiş oldu.

Şimdilerde ise diziye yine ivme kazandırmak adına yeni bir karakterin dahil olması gündemde. Camdaki Kız dizisine en son İkimizin Sırrı isimli dizide rol alan başarılı oyunculardan Leyla Feray geliyor. Feray, Atv’deki dizisiyle 10 bölüm ekranda yer alabilmiş ama izleyenlerin kalbini kazanan Neva karakterine hayat vermişti.

Camdaki Kız dizisinden kafa karıştırıcı ayrılık haberinin ardından, bir başka isim geliyor! 9

Aras Aydın ile birlikte başrolde yer aldığı İkimizin Sırrı dizisinin ömrü kısa olsa da izleyenler için etkileyici bir hikaye ve oyunculuk ortaya konulmuştu. Bu kez Leyla Feray’ı Camdaki Kız dizisinde izleyeceğiz. Feray’ın dizide kimi oynayacağı ise ayrı bir merak konusu…