Ana sayfa Günlük Burç Yorumları 15-21 Nisan haftalık Başak burcu yorumu! Aygül Aydın’dan duygusal kriz uyarısı!

15-21 Nisan haftalık Başak burcu yorumu! Aygül Aydın’dan duygusal kriz uyarısı!

tarafından ker_def

Aygül Aydın Başak Burcu 15-21 Nisan haftalık yorumunda neler anlattı?

Ünlü astrolog Aygül Aydın, 15-21 Nisan haftalık burç yorumlarını paylaştı. Burcunuzda bu hafta neler olacak? Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar için Aygül Aydın’dan önemli bilgilendirmeler var.

Aygül Aydın, Başak burcu için bu haftanın detaylarını şöyle anlattı:

“Bu hafta terazi burcundaki Dolunay ile birlikte yaşantımızda parasal ve finansal konular  gündeminize oturuyor. Ekonomik koşullarınızı dengelerken bazı şeyleri yönetirken biraz partnerle rekabet içerisine girebilirsiniz. Böyle rekabet oluşturmaktan daha çok ‘senin gücün benim gücüm’ mantığını kurmaktan daha çok kendi ihtiyacınız olan ya da güven alanınızı oluşturup biraz daha köşeye çekilmek, biraz daha bu olayları anlamanız çok daha doğru olabilir. Çünkü maddiyatı sorgulamak dışında maddi olanı da maddeyi de sorgulama…

Güven alanını sorgulama da söz konusu olabilir bu hafta… İlişkinizde de bunu sorgulayabilirsiniz yani ilişkinizde ‘ne kadar güven içindeyim’ ya da ‘ben bu ilişkinin içerisinde terk edilir miyim, giderme karşı taraf, beni bırakır mı. Ben onu bırakırım mıyım?’ gibi çeşitli sorgular içerisinde olabilirsiniz. Bunlarla kendinizi ziyan etmeyin, duygusal olarak kendinize ufak küçük krizler yaratmayın. Biraz daha güvenli seçim birazcık daha akış içerisinde olmayı seçin. Kendinizi çok fazla ısrarcı bir şekilde ilişki içerisinde belli bir stratejik kurmaya doğru yöneltmemenizi tavsiye ediyoruz. Ufak dedikodular, konuşmalar bu hafta içerisinde biraz sizleri huzursuz edebilir. Bunlara da dikkat edelim. Çok fazla cevap vermemeye ya da çok fazla dillendirmemeye özen gösterebilirsiniz.”