Ana sayfa Dizi Fragmanları 15 Şubat Salı günü başlayacak Show TV’nin Baba dizisinin afişinde verilen ince mesaj!

15 Şubat Salı günü başlayacak Show TV’nin Baba dizisinin afişinde verilen ince mesaj!

tarafından ker_def

Güçlü oyuncu kadrosu ve tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Show TV’nin Ay Yapım imzalı iddialı projesi ‘Baba’ için geri sayım devam ediyor. 15 Şubat Salı akşamı ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak dizinin afişi paylaşıldı.

Yayınlanan fragmanları çok etkileyici olan ve izleyicilerin de merak etmesine neden olan Baba dizisinin ilk bölümü yoğun bir ilgi görecektir. Tolga Sarıtaş gençlerin son dönemde en sevdikleri isimlerin başında geliyor. Ayrıca Emmy ödüllü Haluk Bilginer de çok etkileyici performansı ile Baba dizisinin başrolü olarak izleyici karşısına geçecek. Emir Saruhanlu karakterini canlandıracak olan Haluk Bilginer’in dizinin merkezinde yer aldığını yayınlanan afişte de görebilirsiniz.

15 Şubat Salı günü başlayacak Show TV'nin Baba dizisinin afişinde verilen ince mesaj! 7

Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı ailesinin mütevazi hayatının değişimini konu alacak ‘Baba’nın paylaşılan afişi, Haluk Bilginer’in canlandırdığı Emir karakterinin herkesin çekiştirdiği ve bir şeyler koparmayı arzu ettiği birisi konumunda duruyor.

Afişiyle bile etkileyici bir mesaj veren Baba dizisinin senaristlerinden Gökhan Horzum, 4 sezon süren Çukur başarısıyla çok konuşuldu. Dizide Gökhan Horzum’a senaryo yazımında Ekin Atalar eşlik ediyor. Ayrıca Baba dizisinin yönetmeni de başarılı isimlerden Çağrı Bayrak oldu.

Salı rekabetinde dengeleri değiştirmesi beklenen yeni dizinin oyuncu kadrosunda; Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Özge Yağız, Deniz Hamzaoğlu, Hakan Kurtaş, Özge Özacar, Ayda Aksel, Zeynep Tuğçe Bayat, Damlasu İkizoğlu, Beril Pozam, Bihter Dinçel ve Taner Rumeli gibi önemli isimler bir araya geldi.

Bir Anadolu hikayesi ‘Baba’ 15 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!