Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Meriç, aynı dönemde parladığı Hazal Subaşı ve Özge Yağız’ın izinden gidiyor!

Erkan Meriç, aynı dönemde parladığı Hazal Subaşı ve Özge Yağız’ın izinden gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Yağız ve Hazal Subaşı’nın izini şimdi de Erkan Meriç takip ediyor! 2016 ile 2018 yıllarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesini etkileyen Adını Sen Koy isimli günlük dizi tam 4 sezon sürdü. 397 bölüm boyunca yayında kalan dizinin başrol oyuncuları arasında Özge Yağız, Hazal Subaşı ve Erkan Meriç de bulundu.

Özge Yağız, 359 bölüm kaldığı dizide Zeliha karakterini canlandırırken, Hazal Subaşı’nı Zehra ve Erkan Meriç’i de Ömer karakterlerinde izledik. 3 genç oyuncuya bu sektörde büyük bir kapı açan Adını Sen Koy dizisinden sonra iki kadın oyuncu çok iyi çıkışlar yaparken, Erkan Meriç biraz geride kaldı.

Erkan Meriç, aynı dönemde parladığı Hazal Subaşı ve Özge Yağız'ın izinden gidiyor! 10

Özge Yağız, bu yapımda parladıktan sonra Yemin’de popülerlik elde etti. Ardından ise Sol Yanım, İçimizden Biri isimli dizilerde başrol oynadı ve şimdi de Baba isimli yeni Show TV dizisinin kadrosunda Büşra karakterini canlandırıyor.

Erkan Meriç, aynı dönemde parladığı Hazal Subaşı ve Özge Yağız'ın izinden gidiyor! 11

Hazal Subaşı da aynı Özge Yağız gibi çok hızlı bir popülerlik süreci yaşadı.

Halka ve Çukur dizileri ile bir anda geniş hayran kitlesine ulaşan oyuncu, son dönemde de Bizi Ayrıran Çizgi, Ölüm Kime Yakışır ve Sıcak Kafa isimli dijital projelerle izleyicilerin karşısına çıktı.

Erkan Meriç, aynı dönemde parladığı Hazal Subaşı ve Özge Yağız'ın izinden gidiyor! 12

Erkan Meriç ise iki kadın meslektaşından daha önce setlere adım atmasına rağmen, Adını Sen Koy dizisindeki çıkışının ardından kariyerine bir süre ara verdi. Oyuncu, 2016-2018 yılları arasında çok popüler olduğu bir noktadan, bir anda kendisini unutturacak kadar geri çekildi.

En son 2021 yılında yayınlanan ve beşinci sezonu 10 bölüm süren Savaşçı isimli dizide izlediğimiz Erkan Meriç, bu proje ile yeniden setlere dönüş yapmıştı.

Hazal Subaşı ve Özge Yağız’ın üst üste projelerde yer alarak kendilerini geliştirme sürecine geriden katılan Erkan Meriç, 2022 yılında yeniden ekranda yer alma kararı verdi.

Erkan Meriç, aynı dönemde parladığı Hazal Subaşı ve Özge Yağız'ın izinden gidiyor! 13

Avşar Film’in hazırlıklarını sürdürdüğü Masum ve Güzel dizisinin genç başrollerinden birisi de Erkan Meriç oldu. Doğan Bayraktar, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Aslı Sümen ve Mine Tugay gibi isimlerin katıldığı kadroya yeni oyuncuların da dahil olması bekleniyor.

Yetimhaneden çıkan iki kızın etkileyici hikâyesini anlatan dizi ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak olan Erkan Meriç, artık uzun ayrılıklar olmadan yeni projelerle kariyerine devam edeceğini de göstermiş oldu.