Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü, Alp Navruz, Burak Deniz geride kaldı! Onur Seyit Yaran hepsini arkasına dizdi!

Akın Akınözü, Alp Navruz, Burak Deniz geride kaldı! Onur Seyit Yaran hepsini arkasına dizdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılında öne çıkan iki genç oyuncu bulunuyor. Bu isimlerden birisi Onur Seyit Yaran diğeri ise Halil İbrahim Ceyhan… Her ikisi de yer aldıkları dizi projeleri sayesinde bu kadar çok konuşuluyor.

Kardeşlerim isimli atv dizisinde Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran daha şanslı… Çünkü atv gibi uzun yıllardır çok seyredilen ve dram dizilerinin de ilk adresi olarak görülen bir kanalda bulunuyor. Dizinin reytingleri de çok iyi ve güçlü bir izleyici desteği ile yoluna devam ediyor.

Doruk karakterinde çok başarılı olan Onur Seyit Yaran, bu fırsatı iyi değerlendirerek son yılların en etkili çıkışını yapan isim oldu. Birçok ünlü oyuncunun arasında sosyal medyada büyük etkileşim elde eden Onur Seyit Yaran, birçok önemli ismi de geride bıraktı..

Adba Analytics’in 2021 yılı için hazırladığı ‘popüler erkek oyuncular’ araştırmasında, Onur Seyit Yaran 1.1 milyon ileti sayısıyla dördüncü sıraya kadar çıktı. Kerem Bürsin, Can Yaman ve Engin Akyürek’in ardından en çok konuşulan dördüncü erkek oyuncu olmak, 26 yaşındaki Onur Seyit Yaran’ın kariyeri adına muhteşem bir çıkış anlamı taşıyor.

Alp Navruz, Akın Akınözü, İbrahim Çelikkol, Aytaç Şaşmaz ve Burak Deniz’i gerisinde bırakan oyuncunun Kardeşlerim dizisindeki çok başarılı performansı da popülerliğinin artmasını sağlayan önemli bir neden oldu.

Akın Akınözü, Alp Navruz, Burak Deniz geride kaldı! Onur Seyit Yaran hepsini arkasına dizdi! 7