Ana sayfa Günlük Burç Yorumları 16 Mayıs Perşembe Günlük Burç Yorumları

16 Mayıs Perşembe Günlük Burç Yorumları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 16 Mayıs Perşembe gök yüzünde neler var? Gezegezenlerin hareketleri hayatlarımızı nasıl etkileyecek? Güne Ay, Terazi burcunda büyüyen fazda başlayacak. Ay, gün içerisinde Terazi burcunda seyrine devam edecek. Sinem Leyla, yeni günün şifrelerini açıkladı.

Leyla, “Bizim odağımız ikili ilişkilerimiz, partnerimiz veya ortaklıklarımız olabilir. Karşımdaki kişinin mutluluğunu daha fazla odak haline getirdiğim için gerçek anlamda kendi isteklerimden vazgeçebilirim. Hayır diyememek gibi, istemediği ortamda bulunmak gibi. Ay, Terazi’de iken bu durumlarla karşılaşmak çok olası” diye konuştu.

Bu çelişkili durumun sorgulanması gerektiğini belirten Sinem Leyla, farkındalık oluşturan enerjiler de olacağını belirtti. Yaratıcılığınızın artacağı, duygulara da hitap eden bir gün yaşanacak.

Bugünkü programımızda 16 Mayıs Günü Günlük Gökyüzü Yorumunu ele aldık. 16 Mayıs’da neler olacak, bizleri neler bekliyor, denge ve karma bizlere neler yaşatacak? Sinem Leyla’nın yorumlarının tamamını videodan izleyebilirsiniz.