Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi, Türk dizilerinin başarı grafiğini Brezilya’daki muhteşem açılış ile taçlandırdı!

Yalı Çapkını dizisi, Türk dizilerinin başarı grafiğini Brezilya’daki muhteşem açılış ile taçlandırdı!

tarafından ker_def

5 Ağustos’ta Brezilya’da yayınlarına başlanan Yalı Çapkını dizisinin başarısı konuşuluyor. Dizinin yayınlandığı ilk gün reytinglerde çok iyi sonuçlar elde etmesi büyük mutluluk yaşattı.

Brezilya gibi uzun yıllar boyunca Türk aile hayatını etkileyen dizileriyle tanıdığımız bir ülkenin, yıllar sonra bir Türk dizisine bu kadar güçlü bir şekilde hayranlık sergilenmesi önemli bir gelişme olarak görülüyor.

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi, Türkiye’de ikinci sezonunu tamamladı ve 3. sezon hazırlıkları da devam ediyor.

Dünyanın birçok ülkesinde gösterilen Yalı Çapkını, artık Brezilya’daki dizi hayranlarını da cezbetti. Brezilya’da yayınlandığı kısa sürede en çok izlenen programlar içinde ikinci sıraya yerleşmek Yalı Çapkını dizisinin başarısına bir örnek olarak gösterilebilir.

Warner Bros. Discovery’ye bağlı dijital yayın platformu MAX’ta izleyici ile buluşan Yalı Çapkını dizisi, Türk dizilerinin yurt dışındaki başarısının bir başka kanıtı olarak dikkatleri yine üzerine çekti.

Eylül ayında 3. sezon bölümlerinin yayınlanması beklenen Yalı Çapkını dizisinin hikayesinde nasıl değişimler yaşanacağı da merakla bekleniyor.