Ana sayfa Sosyal Medya 20 yıl önceki partnerler Meltem Cumbul ile Mehmet Ali Alabora’nın buluşması hayranlarını duygulandırdı!..

20 yıl önceki partnerler Meltem Cumbul ile Mehmet Ali Alabora’nın buluşması hayranlarını duygulandırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-1999-2002 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan ve o dönem büyük ses getirerek unutulmaz Türk dizileri arasına giren Yılan Hikayesi dizisi, başrol oyuncuları Meltem Cumbul ile Mehmet Ali Alabora’ya da şöhret kapısını açmıştı.

Dizide ‘Memoli’ ve ‘Zeyno’ karakterlerine hayat veren iki ünlü oyuncu yıllar sonra yeniden buluştu.  Meltem Cumbul, 20 yıl önceki partneri ile buluşma fotoğraflarını ‘Nihayet’ notu ile instagram hesabından paylaştı.

20 yıl önceki partnerler Meltem Cumbul ile Mehmet Ali Alabora'nın buluşması hayranlarını duygulandırdı!.. 9

Yılan Hikayesi dizisinde,  köyden kaçan Zeyno’nun Memoli ile karşılaşıp birlikte yaşadığı maceralar anlatılıyordu.  Reyting rekorları kıran dizi 90. bölümü ile ekranlara veda etmişti. Yapımcılığını vefat eden ünlü yapımcı Osman Yağmurdereli’nin yaptığı diziye Meltem Cumbul 66. bölümünde veda etmişti.

20 yıl önceki partnerler Meltem Cumbul ile Mehmet Ali Alabora'nın buluşması hayranlarını duygulandırdı!.. 10

Uzun bir süredir Galler’de yaşayam Mehmet Ali Alabora ile Meltem Cumbul’un yıllar sonra gerçekleşen buluşması ikilinin hayranlarına adeta zamanda yolculuk yaptırdı.

20 yıl önceki partnerler Meltem Cumbul ile Mehmet Ali Alabora'nın buluşması hayranlarını duygulandırdı!.. 11

Meltem Cumbul’un paylaşımı takipçilerinden kısa sürede on binlerce beğeni ve yorum aldı. Fotoğraflara, ‘Harikasınız’, ‘Çok güzelsiniz’, ‘Günümü aydınlatan fotoğraf, ‘Zeyno ve Memoli bir arada’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Londra’ya giden Meltem Cumbul’un eski rol arkadaşı ile hasret giderdiği anlar takipçilerinden duygu dolu pek çok yorum aldı.