Ana sayfa Sosyal Medya İşte, Taner Ölmez’in esas mucizenin doktor olmak değil baba olmak olduğunu gördüğü anlar!..

İşte, Taner Ölmez’in esas mucizenin doktor olmak değil baba olmak olduğunu gördüğü anlar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu çift Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez, geçtiğimiz hafta ‘Zeynep’ adını verdikleri bebeklerini kucaklarına almıştı. İlk kez anne ve baba olma sevincini yaşayan ünlü çiftin doğum esnasında çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

Son olarak Mucize Doktor dizisinde rol alan Taner Ölmez doğuma girmiş ve çok heyecanlandığını anlatmıştı. Ece Çeşmioğlu’nun doktoru Furkan Kayabaşoğlu, çiftin kızları Zeynep’e kavuşma anını sosyal medya hesabından yayınladı.

İşte, Taner Ölmez'in esas mucizenin doktor olmak değil baba olmak olduğunu gördüğü anlar!.. 9

Doğum sürecini anlatan Kayabaşoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Sezaryen sırasında “o an” gelince babalardan ayağa kalkmalarını rica ediyorum. Ayağa kalktıklarında, vücudu henüz annesinin içinde, tombul yanakları ve kocaman gıdısı dışarıya çıkmış bebekleri ile burun buruna geliyor babalar.

İşte, Taner Ölmez'in esas mucizenin doktor olmak değil baba olmak olduğunu gördüğü anlar!.. 10

Sizce “o” andan daha şaşırtıcı, daha heyecan verici, daha unutulmaz bir an olabilir mi hayatta. Birkaç saniye sonra kendisi de bebeği görecek olan anneler, merakla eşlerinin yüzlerini süzüyorlar, kimisi eşini soru bombardımanına tutarken, kimisi de eşinin yüz ifadesinden ipuçları yakalamaya çalışıyor bebekleri ile ilgili. Hayatta “o” birkaç saniyeden daha merak dolu anlar olabilir mi?

İşte, Taner Ölmez'in esas mucizenin doktor olmak değil baba olmak olduğunu gördüğü anlar!.. 11

Hamileliğin ilk başında telefonda tanışmıştık Ece ile  geceye yakın bir saatte, benzin istasyonundaydım. Heyecanıyla, samimiyetiyle daha yüz yüze tanışmadan hissetmiştim ki harika bir dokuz ay bekliyordu bizi. Her şey gayet yolunda gitti, biz hep iyiyi, hep güzeli konuştuk ve sağlıkla kavuştuk Zeynep bebeğimize.

Sevgili Taner memlekette doktor olarak benden daha fazla tanınıyor orası kesin  ama gerçek bir ameliyathanede ilk defa bulundu ve  asıl mucizenin doktor değil “baba olmak” olduğu gerçeği ile tanışmış oldu.

Bu güzel meslek sayesinde iki güzel dost daha girdi hayatıma bir de çitlembik bir melek. Bu arada benim kızım, Beren büyük hayranıdır Taner’in. Sanırım bu doğum ile kızımın gözünde kariyerim zirveyi görmüş olabilir. Darısı başına Taner. Artık sen de bir kız babasısın.”