Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 2020’nin Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde  yıldızı parlayan kadın oyuncular belli oldu!

2020’nin Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde  yıldızı parlayan kadın oyuncular belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her sene gerçekleştirilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde 2020 yılının yıldızı parlayan isimleri belli oldu. Üç genç kadın oyuncu, yetenekleriyle ödülü almaya hak kazandı.

Aralık ayında gerçekleşecek olan ve bir önceki yılın en iyilerine ödülleri verilecek olan Pantene Altın Kelebek’te yıldızı parlayan isimler açıklandı. Üç isimden ilki Ahsen Eroğlu oldu.

Star TV’de yayınlanan ve bir süre önce final yapan Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterini canlandıran Ahsen Eroğlu ödüle layık görülen isimlerden biri oldu. Reytinglerde çok yüksek rakamlar elde edemese de sosyal medyada çok başarılı olan ve büyük bir hayran kitlesi edinen dizide Ahsen Eroğlu, Barış karakterine hayat veren Deniz Can Aktaş ile çok güzel bir ikili olmuştu.

2020'nin Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde  yıldızı parlayan kadın oyuncular belli oldu! 7

Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde yıldızı parlayan bir başka isim de Kanal D’nin sürükleyici dizisi Sadakatsiz’de Derin karakterini canlandıran Melis Sezen oldu. Bugüne kadar birçok dizide rol almasına rağmen Sadakatsiz ile yıldızını parlatan Melis Sezen, kıskançlıktan ne yapacağını bilemeyerek çıldıran Derin’i canlandırırken ortaya koyduğu performansla adından söz ettirmeyi başardı.

Yıldızı parlayan üçüncü genç kadın oyuncu ise Cemre Baysel oldu. Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu dizisinde Ada karakterini canlandıran ve oyunculuk yeteneğiyle herkesten tam not alan Cemre Baysel, Bora karakterini canladıran Aytaç Şaşmaz’la da güzel bir birliktelik ortaya koydu. Baysel, Baht Oyunu’ndaki performansıyla Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde yıldızı parlayan üçüncü isim olmayı başardı.