Ana sayfa Sosyal Medya 2021 yılının büyük sürprizini Camdaki Kız dizisiyle Feyyaz Şerifoğlu yapacak!

2021 yılının büyük sürprizini Camdaki Kız dizisiyle Feyyaz Şerifoğlu yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi 8 Nisan Perşembe günü Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Fragmandan yansıyan sahneler ise dram yönü çok güçlü bir yapımın geldiğini anlatıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin ilk görüntülerinden anlaşılıyor ki, Burcu Biricik yine efsane bir oyunculukla, hayranlarını mest edecek. Aslında bu beklenen bir durum. Ancak pek de fark edilmeyen asıl gerçek ise Kırmızı Oda dizisinde Can karakteri ile bir anda hayatımıza giren Feyyaz Şerifoğlu olacak.

Genç oyuncu zaten böyle iddialı bir projede erkek başrol olduğu için çok şanslı. Bunu da Kırmızı Oda dizisine borçlu.Şerefoğlu,2020 yılında sektöre müthiş bir giriş yaparak göze girdi. Şimdi ise 2021 yılında kariyerinin en önemli rollerinden birisine çıkıyor..

Birçok genç oyuncu onu gıpta ile izliyor. Adeta rol model olabilecek birisi konumundaki Şerifoğlu, 2021 yılının en çok konuşulacak isimlerinden birisi olursa da şaşırmayın. Zira Camdaki Kız dizisi onun adına harika bir fırsat ve fragmanlardaki görüntüleri, bu fırsatı iyi kullanacağını anlatıyor.

Şimdiden kendisine hayran kitlesi de edinen Şerifoğlu, Camdaki Kız dizisindeki performansı ile herkes tarafından yakından takip edilecek.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, başarılı oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor.

Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı Camdaki Kız’da; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Nadim Güç’ün üstlendiği, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız 8 Nisan Perşembe 20.00’de Kanal D’de başlıyor!