Ana sayfa Dizi Haberleri Hülya Avşar, Masumiyet dizisinde rol almak istemezdi ama ikna olmasının arkasında önemli nedenler var!

Hülya Avşar, Masumiyet dizisinde rol almak istemezdi ama ikna olmasının arkasında önemli nedenler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumiyet dizisinde Hale karakteri ile yeniden ekranlara dönüş yapan ünlü oyuncu Hülya Avşar, sergilediği güçlü performans ile yine hayranlarını mest etti. Suçlu olan oğlunu korumayan çalışan ve son nefesinde bile “Benim oğlum yapmaz” diyebilen Hale karakterini canlandıran oyuncu, tam bir bıçak sırtı rolde yer alıyor.

Hülya Avşar, sahilde yürüyüş yaptığı sıralarda kameralara yakalandı. 2015 yılındaki Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinden yıllar sonra yeniden ekrana dönmenin mutluluğunu yaşayan usta oyuncu, şu sıralarda hayatının da dizi olduğunu ifade etti. Sürekli ezber yaptığını ve sette uzun zamanlar geçirdiğini anlatan Hülya Avşar, “Çok mutluyum, keyifliyim. İnanarak ve güvenerek” diye konuştu.

Zamana ayak uydurmak gerektiğini ifade eden oyuncu, eskiden dizi çekmenin kendisi için gereksiz bir durum olduğunu şu sözlerle anlattı: “Eskiden dizi çekmek benim için hem gereksiz hem yorucuydu. Ama şimdi dizilerin ulaştığı yer, dijitalde olsun, televizyonda olsun çok çok farklı. Artık onu öngörüyor bizim hayatımız.”

Dijitalde daha kısa bölümler olan yapımları tercih etmeyi daha çok istediğini belirten oyuncu, Masumiyet’te neden rol aldığını da ilk kez açıkladı. Dizinin senaryosuna dikkat çeken Avşar, “Dizinin senaryosunu yazan kişi, yapımcı, oyuncular, hepsi çok cazipti” diye konuştu.

Dijital dizilerden gelen teklifleri de kabul eden Hülya Avşar bazı görüşmeler yaptığını da ifade etti .

Masumiyet dizisinde Hale karakterini canlandıran Avşar, kadına şiddetten yargılanan oğlu Ilgaz’ı kurtarmak için her yolu deneyen bir karaktere hayat veriyor.

Avşar, “Böyle bir rolü normalde oynamazdım. Ama şu anda çok zevk alıyorum o rolden. Gerçekte hayatımızda var olan insan halleri” açıklamasında bulundu.