Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sen Çal Kapımı’nın Selin’i Bige Önal baba acısından sonra ilk kez konuştu!

Sen Çal Kapımı’nın Selin’i Bige Önal baba acısından sonra ilk kez konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisinde Selin karakterine hayat vermeye devam ediyor. Aras Bulut İynemli ile yaşadığı aşk ile de magazin gündeminden düşmeyen oyuncu, dizideki performansı ile de çok konuşuluyor…

Bige Önal, geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın da sevilen futbolcularından olan babası Erhan Önal’ın vefatı ile sarsılmıştı. Ünlü oyuncu, babasını İzmir’de sevgilisi ve arkadaşlarının bulunduğu törenle defnetti. Baba acısını yaşadığı şu günlerde dizi çekimlerine de devam eden oyuncu, gazetecileri de kırmayarak sorularını yanıtladı.

“Çok konuşmak istemiyorum, eğer isin verirseniz. Yapacak bir şey yok” diyen oyuncu, iyi olduğunu ve daha da iyi olacağını ifade etti.

Koronavirüs tedbirlerini aksatmayan, çift maske takan oyuncu, üvey kardeşinin de cenazeye Almanya’da olduğu için pandemi nedeniyle gelemediğini belirtti.

Üvey kardeşi Patrick ile yakın olmadıklarını ve zaten onunla 21 yaşındayken tanıştığını ifade eden Önal, bu yaştan sonra abi-kardeş gibi olunamadığını da söyledi. Önal aralarında kötü bir şey olmadığını, bir anlaşmazlıklarının bulunmadığını sadece beraber büyüyemedikleri için çok yakın olmadıklarını sözlerine ekledi.