Ana sayfa Sosyal Medya 2021 yılının ilk günlerinin şanslı kadın oyuncuları; Cemre Baysel, Bensu Soral, Ahsen Eroğlu oldu!

2021 yılının ilk günlerinin şanslı kadın oyuncuları; Cemre Baysel, Bensu Soral, Ahsen Eroğlu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -2020 yılı geride kalıp da 2021 yılına başlamak birçok kişide olumlu izlenimler oluşturdu. 2020 gibi sorunlarla dolu bir yıl geride kalırken, yeni yılın çok daha güzel olacağına yönelik beklentiler ise yüksek. Yeni yılın şanslı kadın oyuncuları alarak ilk dikkat çekenler Cemre Baysel, Bensu Soral ve Ahsen Eroğlu oldu. 3 güzel oyuncu da yer aldıkları dergilere özel pozlar verdi, ünlerine ün kattı ve magazin gündeminde yine çok konuşuldu…

Sol Yanım dizisinde yer alan Cemre Baysel, yüksek enerjisini yansıttığı Women’s Shine dergisine özel pozlarıyla göz doldurdu. Ünlü oyuncu, son dönemin yükselen yıldızlarından birisi. Ramo dizisinden sonra yeni sezonda Sol Yanım ile kariyerine devam eden Cemre Baysel, derginin kapağını instagram hesabından yayınladı. “Yüksek enerjili güzel bir yıl olsun 2021” notuyla paylaşım yapan ünlü oyuncuya binlerce beğeni ve çok sayıda da iltifat geldi. Takipçileri ünlü oyuncunun güzelliğine “Maşallah” yorumları yaptı.

2021 yılının ilk günlerinin şanslı kadın oyuncuları; Cemre Baysel, Bensu Soral, Ahsen Eroğlu oldu! 18

2021 yılına bir başka derginin kapağında başlayan Bensu Soral ise bir süredir ekranlardan uzak olması nedeniyle hayranları tarafından eleştiriliyor. Takipçileri oyuncuyu yeni yılda bir dizide görmek istediklerini belirten yorumlarıyla sosyal medyadan mesaj vermeyi sürdürüyor. Soral ise yaşam enerjisini yansıttığı Alem dergisinin kapağını süsledi. Farklı bir tarz ortaya koyan oyuncu, güzelliği ile de hayranlarını bir kez daha büyüledi.

2021 yılının ilk günlerinin şanslı kadın oyuncuları; Cemre Baysel, Bensu Soral, Ahsen Eroğlu oldu! 19

Yine bir başka derginin kapağına konuk olan isim ise Menajerimi Ara dizisinin Dicle’si olarak öne çıkan Ahsen Eroğlu oldu. Çekimlere enerjisini de yansıtan ve sempatikliği ile de göz dolduran Ahsen Eroğlu, seksi pozlar vermeyi de ihmal etmedi.

Oyuncu, ‘Yine şahane bir ekip, yine çiçek gibi bir çekim. @bestylemagazine Ocak sayısı sizlerle. Tüm ekibe teşekkürler, kucak dolusu sevgiler”notuyla derginin kapağını instagram hesabından yayınladı.

2021 yılının ilk günlerinin şanslı kadın oyuncuları; Cemre Baysel, Bensu Soral, Ahsen Eroğlu oldu! 20