Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen ve İyi Günde Kötü Günde’nin şanssızları Ceren Moray ile Yasemin Allen yeni dizi partneri oldu!

Öğretmen ve İyi Günde Kötü Günde’nin şanssızları Ceren Moray ile Yasemin Allen yeni dizi partneri oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni yılda dizi sürprizleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformu yayın hayatına internet ortamında başladı. 1 Ocak itibari ile Exxen’in yeni içerikleri izleyicilerle buluşurken, arka arkaya farklı çalışmalarla ilgili bilgiler de gelmeye devam ediyor.

İrfan Şahin’in sahibi olduğu firma tarafından Exxen için Olağan Şüpheliler isimli yeni bir dizinin çekimleri için hazırlıklara başlanmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, dizinin çekimleri için tüm ekip 11 Ocak Pazartesi günü buluşacak ve çekimler de başlayacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimler bulunuyor. Bu sezon Fox TV’de final yapan Öğretmen dizisinde Zeynep karakterini Ceren Moray canlandırmıştı. Dizinin 9. bölümde bitirilmesi büyük bir şanssızlık olarak değerlendirilmiş ve izleyiciler de kanala yönelik tepkilerini sosyal medyadan dile getirmişti.

Benzer bir durumla Star TV’nin İyi Günde Kötü Günde dizisinde karşılaşan Yasemin Allen de, aynı Ceren Moray gibi, şanssız bir projeden sonra yeni dizi anlaşması yaptı. Ceren Moray ve Yasemin Allen, Olağan Şüpheliler dizisinde birlikte rol alacaklar. Kadın dizisindeki üstün performansı ile göz dolduran Bennu Yıldırımlar da yeniden setlere bu dizi ile dönüş yapacak.

Yüksel Aksu’nun yönetmenliğini yapacağı dizide uzun süredir ekranda göremediğimiz Berk Hakman da yerini aldı. Ayrıca Star TV’nin Akrep dizisinde Fikret olarak izlediğimiz Bekir Aksoy, yeni dizide de rol alacak.

Bir Annenin Günahı dizisinin kısa sürmesinin şanssızlığını yaşayan Pamir Pekin’in yanı sıra; Fırat Doğruloğlu ve Hakan Atik de kadroda yer alan diğer erkek oyuncular oldu.

Olağan Şüpheliler isimli dizinin hikayesi ise bir hayli farklı olacak. Öldürülen 3 ev kadınının acı dolu hikayesini izleyeceksiniz.