Ana sayfa Dizi Haberleri 2022 yılına damga vuracak derken, Show TV çok güvendiği dizi için final tarihini belirledi!

2022 yılına damga vuracak derken, Show TV çok güvendiği dizi için final tarihini belirledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında 2022 yılının başlarında ilk tanıtımları yayınlandığı zaman Baba dizisinin çok büyük bir başarı kazanması bekleniyordu. Hatta yılın en iyi çıkış yapabilecek dizilerinden birisi olarak Baba gösteriliyordu.

Çukur gibi 4 sezon süren ve büyük kitleleri kendisine bağlayan bir dizinin ardından, senarist Gökhan Horzum’un Baba dizisini yazması, bir çok izleyiciyi etkiledi. Haluk Bilginer isminin yanı sıra Tolga Sarıtaş hayranları da yeni diziden çok umutluydu. Özge Yağız gibi son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden birisi ve Hakan Kurtaş gibi de karakter oyunculuğunda gayet iyi bir performans sergileyen bir isim kadrodaydı.

Baba dizisinin çok iddialı bir şekilde ekrana gelmesi beklenirken, reytingler bu büyük beklentiyi karşılamadı. Ancak ilk sezon fena değildi ve geniş bir izleyiciyi toplamayı başaran Baba dizisi gayet iyi bir sezon geçirdi. İkinci sezon öncesinde ise büyük hedefler konuldu.

2022 yılına damga vuracak derken, Show TV çok güvendiği dizi için final tarihini belirledi! 7

Dizinin hikayesi değiştirildi ve 7 önemli isim de oyuncu kadrosuna eklendi. Hikayedeki yeni karakterler ile büyük bir değişim mesajı verilmişti ama, ikinci sezon başlayınca beklentiler yine gerçekleşmedi. İkinci kez büyük beklenti yaratılan Baba dizisinde yine istenilen olmadı.

Hikaye bir önceki sezona göre çok değişmişti ama izleyiciler bundan hoşlanmadı. Salı rekabetinde Ben Bu Cihana Sığmazam ile Üç Kız Kardeş dizileri de çok iyi performanslar sergilediği için Baba dizisinin çıkış yapması pek de mümkün değildi.

Sonuç olarak Show TV, direnmesine direndi ama Baba dizisini daha fazla uzatmak istemedi. Dizinin 30. bölümü ile birlikte Aralık ayında final yapmasına karar verildi. Bu karar yapımcı tarafından da dizinin sosyal medya hesabından duyuruldu.

29 Kasım Salı akşamı 26. bölümü yayınlanacak olan Baba dizisinin final tarihi de netleşmiş oldu. Herhangi bir aksilik çıkmaz ise dizi 27 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 30. bölümü ile birlikte final yaparak izleyicilerine veda edecek.