Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş’in yeni dizisi Al Sancak’ın tanıtımına oyuncunun hayranlarından ilginç yorum!

Uğur Güneş’in yeni dizisi Al Sancak’ın tanıtımına oyuncunun hayranlarından ilginç yorum!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı ‘Yılmaz Akkaya’ karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Uğur Güneş, yeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

TRT1’in Al Sancak isimli yeni dizisinde başrolde yer alan oyuncu, dizinin yayınlanan ilk tanıtımıyla şimdiden konuşulmaya başlandı.

Uğur Güneş, aksiyon ve polisiye türündeki dizinin ilk tanıtımını sosyal medya hesabında takipçileriyle de paylaştı. Paylaşımın altına dikkat çeken yorumlar yapıldı.

TRT1’de yayınlanacak Al Sancak’ın tanıtım filmi, Uğur Güneş’in hayranlarının aklına oyuncunun bir başka projesi olan İsimsizler’i getirdi.

Uğur Güneş, 2017 yılında ‘Fatih Keskin’ isimli karakter ile İsimsizler dizisinde izleyiciye aksiyon dolu anlar yaşattı. Oyuncu, bu karakter sayesinde de birçok kişinin aklında kalıcı oldu.

Polisiye ve asker sahneleri ile dolu olan, aksiyonu hiç bitmeyen İsimsizler dizisi, 27 bölüm sürdü ve o döneme damga vuran bir proje olarak akıllara yerleşti. Uğur Güneş ismi de birçok izleyici tarafından bu dizideki etkili performansı ile hatırlanmaya başlandı.

Hayranları oyuncunun İsimsizler dizisini unutmamış olacak ki Al Sancak’ın tanıtım filminin altına; “Sanki diğer ekip şehit olmuş, Kaymakam Fatih yeni ekiple devam ediyor” gibi şeklinde yorumlar yapıldı.

Al Sancak dizisinin yapımcı firması ise Kuruluş Osman ve Destan gibi etkili dizilerin yapımcısı olan Bozdağ Film. Uğur Güneş dizide ‘Hakan’ karakterine hayat veriyor.