Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Hacıoğlu dizilerde bukalemun gibi, şekilden şekle girmek onun işi! Yeni rolü yeni açılım olacak!

İsmail Hacıoğlu dizilerde bukalemun gibi, şekilden şekle girmek onun işi! Yeni rolü yeni açılım olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu’nu takip eden ve yaptığı her işi izlemek isteyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Bu kitle, oyuncunun her rolünde ne kadar önemli işler yaptığının farkında ve uzun süredir de takibini sürdürüyor.

1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İsmail Hacıoğlu, 2000’li yılların başlarından itibaren bugüne kadar, birbirinden çok farklı roller ile çok faklı bir kariyer yarattı. Oyuncunun her rolünde bir öncekinden daha iyi olması, tecrübesini arttırdıkça bunu ekrana yansıtmasını bilmesinden ileri geliyor.

Bir İstanbul Masalı dizisindeki Ozan Kozan karakterine hayranlık besleyenler, Beyaz Gelincik dizisindeki Mehmet Ali karakteriyle de büyük şaşkınlık yaşamıştı. İsmail Hacıoğlu, şekilden şekle girmek ve bukalemun gibi kendini değiştirme konusunda ustalık sergiledi.

Sadece dizilerde değil, sinema filmlerinde de çok farklı rollerde izlediğimiz oyuncunun Ayla isimli filmdeki başarısının unutulmazlar arasında yer aldığını hatırlatmak lazım. Çocuk dizisindeki Hasan karakterinin aşk tutkusu ile psikopatlık arasındaki geçişgenliklerini hala unutmayan İsmail Hacıoğlu hayranları çok fazla.

İsmail Hacıoğlu dizilerde bukalemun gibi, şekilden şekle girmek onun işi! Yeni rolü yeni açılım olacak! 7

Zümrüdüanka dizisinde Cihan olarak silik bir rolde yer almış olsa da İsmail Hacıoğlu’nu Mahkum dizisinde Savaş ve Barış karakterleri ile izleyenler bir kez daha mest olmuştu.

Birbiri ardına projelerle kendisini takip edenleri şaşırtmaktan çekinmeyen ünlü oyuncu, yeni bir dizi için de görüşmeler yapıyor. Fox TV ekranında yayınlanması beklenen Taçsız Prenses isimli dizide bu sefer oyuncuyu öğretmen Evgin rolünde izleyeceksiniz.

Şimdiden İsmail Hacıoğlu hayranları heyecan ve merak içinde. Sosyal medyada yine bir oyunculuk resitali sergileyeceğine yönelik beklentiler de çok yüksek.