Ana sayfa Dizi Haberleri 2022 yılında patlama yapması beklenen Hakim ve Baba için asıl patlayan öngörüler oldu!

2022 yılında patlama yapması beklenen Hakim ve Baba için asıl patlayan öngörüler oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 yılı başlarında konuşulan Baba dizisinin ekrana bomba gibi bir başlangıç yapması ve izleyicileri sürüklemesi bekleniyordu. Salı akşamlarının birinciliğine oynayacağı düşünülen Baba dizisi, tüm bu beklentileri boşa çıkarttı. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrollerinde yer aldığı dizi Show TV’de yayınlanıyor.

Baba dizisinin reytingleri ortalama bir dizinin reytingi kadar ve şimdiye kadar yayınlanan 9 bölüme bakacak olursak da patlama yapması artık mümkün gözükmüyor. Ay Yapım imzasını taşıyan Baba dizisinin reytingleri tüm kişilerde düşük olsa da AB ve ABC1’de 5’li seviyelerde geliyor. Eğer sezon sonuna kadar bu durum korunabilir ise dizinin ikinci sezonda da devam etmesi için kanalın olumlu bir düşüncesi bulunuyor. Baba dizisi, şayet ciddi bir izleyici kaybı yaşamaz ise gelecek sezonda da ekranda yer alabilecek.

2022 yılında patlama yapması beklenen Hakim ve Baba için asıl patlayan öngörüler oldu! 26

Hakim dizisi de 2022 yılının büyük beklentilerle yayına başlayan ama bu beklentileri karşılayamayan bir yapım oldu. ABD dizisi Your Honor’un yerli uyarlaması olarak öne çıkan Hakim dizisinin hikayesi güçlü bir drama dayanıyor ve geniş bir izleyici kitlesini etkileme potansiyeli var. Ancak ilk iki bölümün reytinglerine bakıldığı zaman öngörülerin hatalı olduğu anlaşılıyor. Hakim dizisi de aynı Baba gibi, beklentileri karşılayamadı.

4’lü reytingler elde eden ve orta sıralardaki bir diziden daha fazlası olmayan Hakim, hikayesi ve çok güçlü oyuncu kadrosuyla iyi bir görüntü çizse bile, henüz izleyicilerin yapıma yeterince sahip çıkmadığını söylemek doğru olacaktır.

2022 yılında patlama yapması beklenen Hakim ve Baba için asıl patlayan öngörüler oldu! 27

atv’nin Hakim dizisinden beklentisi çok yüksekti. Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Hasibe Eren ve Ebru Özkan gibi çok etkili isimler de bir araya geldi. Ancak Hakim dizisi için yapılan öngörüler de Baba dizisinde olduğu gibi patladı. Her iki dizi 2022 yılının orta sıralarda devam eden yapımları olarak yollarını sürdürüyor. Ciddi bir reyting sıçraması yaşanması ise artık beklenmiyor.