Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş yükselirken, Destan dizisinde şoke eden düşüş!

Üç Kız Kardeş yükselirken, Destan dizisinde şoke eden düşüş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı günleri reyting rekabetinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Özellikle de Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş’in önlenemez bir yükselişi var. İclal Aydın’ın çok okunan romanından uyarlanan dizinin sekizinci bölümü geride kaldı. Diziye olan ilgi giderek artıyor ve hikayenin gelişmesi ile izleyiciler ekran başında mest oluyor…

Özgü Kaya ve Berkar Güven’in son dönemin en çok dikkat çeken dizi çifti olarak öne çıktığı Üç Kız Kardeş dizisinin sekizinci bölümünün reytingleri belli oldu. Tüm kişiler ve AB gruplarında birincilik elde eden dizi, ABC1’de ise Survivor’ın ardından ikinci sırada bulunuyor. 12 Nisan Salı akşamını çok başarılı şekilde geçen dizinin 7’li oranlara ulaşan reytingleri ile göz kamaştırdığını söylemek gerekiyor. Ramazan ayında birçok dizide yaşanan reyting düşüşünün şimdilik Üç Kız Kardeş dizisini etkilemediğini gözlemliyoruz.

Salı rekabetinde atv’de yayınlanan ve çok büyük bütçesi ile dikkat çeken Destan dizisinin ise durumu sıkıntılı… Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizi Ramazan aynın da etkisi ile izleyici kaybetmeye devam ediyor.

Üç Kız Kardeş yükselirken, Destan dizisinde şoke eden düşüş! 8

Destan dizisinin 19. bölümü 12 Nisan’da yayınlandı ve reytinglerin 5’li oranlara kadar gerilediğini gözlemliyoruz. Dizinin tüm kişiler kategorisinde üçüncülük elde ettiğini, AB’de altıncı olduğunu ve ABC1’de de beşinci durumda bulunduğunu belirtelim.

Destan bu kadar büyük bütçesi ile ikinci sezonda da yoluna devam edecek yapımlardan birisi. Ancak reytinglerde yaşanan bu düşüşler de can sıkıcı olarak değerlendiriliyor.

Baba dizisinin AB ve ABC1’de dördüncülük elde ederek istikrarlı bir süreçte olduğunu, reytinglerinin çok da değişmediğini belirtelim. Tüm kişiler kategorisinde ise sekizincilik elde eden dizi, nedense tüm izleyicileri kapsayan bu grupta daha düşük reytingler elde edebiliyor.

Üç Kız Kardeş yükselirken, Destan dizisinde şoke eden düşüş! 9

Masumlar Apartmanı dizisi son bölümlerine doğru ilerlerken hala güçlü bir izleyici desteğine sahip. AB’de günü beşinci tamamlayan ve ABC1’de de altıncılık elde eden dizi, tüm kişiler kategorisinde ise on birinci sırada bulunuyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 27. bölümü geride kaldı ve reytingler düşmeye devam ediyor. Yurt dışı satışları nedeniyle sezon sonuna kadar sürmesi beklenen projenin bu kadar büyük izleyici kaybı yaşaması ise şaşkınlık yarattı. Tüm kişilerde on dokuzuncu olan dizi, AB’de günü yedinci olarak tamamlarken, ABC1’de ise on üçüncü sırayı elde edebildi.