Ana sayfa Dizi Haberleri 3 yıl aradan sonra Gonca Vuslateri’yi yeniden televizyona döndüren dizi!

3 yıl aradan sonra Gonca Vuslateri’yi yeniden televizyona döndüren dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gonca Vuslateri’nin televizyon macerası 1998 yılında yayınlanan Ruhsar isimli diziyle başlamıştı. Canım Ailem dizisinin Nurcan’ı olarak çok sevilen oyuncu, birçok projede boy gösterdi. Özellikle Yalan Dünya dizisindeki Eylem karakteri ile akıllardan çıkmayan Gonca Vuslateri, Anne dizisindeki Şule karakteriyle de dram performansında çok iyi olduğunu sergilemişti.

Gonca Vuslateri ismini dizi hayranları sadece 6 bölüm süren ve 2018 yılında yayınlanan Tehlikeli Karım isimli diziden bu yana duymadı. Üst üste sinema filmlerinde rol alan oyuncu, 2021 yılında ise dijital dizilerle birlikte yeniden setlere dönüş yaptı.

Alya Vol1 isimli mini dizinin yanı sıra Sıcak Kafa isimli dizide ismi geçen Gonca Vuslateri, yeniden televizyon ekranına da dönüş yapacak. Aradan geçen 3 yılın ardından ekranda izleyicilerle buluşmaya hazırlanan oyuncu, Uzak Şehrin Masalı isimli yeni Fox TV dizisinde yerini aldı.

Güçlü bir kadronun kurulduğu dizinin başrolünde Aslıhan Güner bulunuyor. Oyuncunun çok farklı ve güçlü bir kadın karakterini canlandıracağı yeni dizide ayrıca Timur Acar ile Barış Kılıç’ın yer aldığı da kulislere yansıdı.

Gonca Vuslateri, yıllar sonra yeniden hayranları ile televizyon dizisinde buluşmak için bekliyor. Ağustos ayında çekimlerin başlaması ve Eylül ayı içinde de dizinin ekranda olması planlanıyor.