Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’dan ayrılan Barış Kılıç, Aslıhan Güner’in yeni rol arkadaşı oldu

Yasak Elma’dan ayrılan Barış Kılıç, Aslıhan Güner’in yeni rol arkadaşı oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde büyük bir değişim dalgası olduğu gelen bilgilerle anlaşılıyor. 4. sezonda kadroda ayrılan Barış Kılıç, sonradan yeniden ekibe katılmıştı. Kaya karakterine hayat veren başarılı oyuncunun bazı isimlerle birlikte 5.sezonda olmayacağı bilgileri de geliyordu.

Kulislere yansıyan bu ayrılık gelişmesinin ardından Barış Kılıç’ın yeni bir dizi anlaşması yaptığı ortaya çıktı. Yasak Elma dizisinin 5.sezonunda Kaya karakterinin olmayacağı artık kesin. Barış Kılıç, Uzak Şehrin Masalı isimli dizinin kadrosuna katıldı.

Kuzey Yıldızı dizisinde Yıldız karakteri ile geniş bir kitlenin desteğini arkasına alan Aslıhan Güner, bambaşka bir karakterle yeni sezonda ekranda olacak. Güner’in başrolünde yer aldığı Uzak Şehrin Masalı dizisine Barış Kılıç da katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, kulis bilgisini paylaştı. Birçok teklif aldığı ortaya çıkan ünlü oyuncu, Kars’ta çekimleri yapılacak olan 25 Film’in Uzak Şehrin Masalı dizisinde yer almayı kabul etti.

Medyapım’ın hazırlıklarını sürdürdüğü Yalancı ve Mumları isimli dizide de ismi geçen Barış Kılıç, yeni sezon için yerini bulmuş oldu.

Yasak Elma'dan ayrılan Barış Kılıç, Aslıhan Güner'in yeni rol arkadaşı oldu 7

Aslıhan Güner, önceki gün yeni rolü için çok heyecanlı olduğunu açıklarken dizinin Eylül ayında yayında olacağı bilgisini de verdi. Ayrıca Uzak Şehrin Masalı isimli yeni dizinin kadrosunda Timur Acar da yerini aldı.

Dizinin kadrosunda Gonca Vuslateri’nin de yer aldığı gelen bilgiler arasında. Can Sinan’ın yöneteceği dizinin yönetmeni ise Mustafa Şevki Doğan oldu.