Ana sayfa Günlük Burç Yorumları 5 Mayıs Boğa yeni ayının etkileri neler olacak? Neleri yapmalı, neleri yapmamalısınız?

5 Mayıs Boğa yeni ayının etkileri neler olacak? Neleri yapmalı, neleri yapmamalısınız?

tarafından ker_def

5 Mayıs günü Boğa burcunun 14. derecesinde bir yeni ay meydana gelecek. 14 Mayıs’a kadar Boğa burcundaki yeni ayın etkileri sürecek. Bu yeni ay içerisinde daha sakin ve daha dingin hareket etmeniz öneriliyor.

Astrolog Dinçer Güner, Boğa yeni ayının etkilerini Youtube kanalında değerlendirdi. Güner, “Şartlarımızı olabildiğince korumaya çalışacağımız bir yeni ay olacak. Kazançlarımızı artırmanın yollarını arayacağız. Bunları yaparken çok da riske girmek istemeyeceğiz” diye konuştu.

Kalkıştığımız işleri rahat bir şekilde bitirmeniz mümkün. Yeni ay zamanı başlattığınız işler kalıcı ve uzun soluklu olma potansiyeli taşımaktadır. Dinçer Güner’in açıklamalarının tamamını videoda bulabilirsiniz.

DİNÇER GÜNER AYRICI ŞU BİLGİLERİ VERİYOR:

5 Mayıs Pazar günü Boğa Burcunun 14. Derecesinde Yeni Ay meydana gelecek. Bu yeni aya Neptün destekleyici kontak kurarken Menkar sabit yıldızı da etkin bir şekilde rol oynayacak. Şimdi bu yeni ayın bireysel olarak bizleri nasıl etkileyecek ona göz atalım.

Daha sakin, dingin ve ağırkanlı hareket edebiliriz. Mevcut şartları ve koşulları korumaya odaklı davranabiliriz. Finansal anlamda güvence ihtiyacımız artabilir, kazançlarımızı arttırmanın yollarını arayabiliriz. Riske atılmak yerine, bize güven veren konular üzerinde çalışmalar yapabiliriz. Kalkıştığımız işleri rahatlıkla bitirebiliriz. Yeşillik, doğa gibi konulara daha düşkün olabiliriz.

Küçük şeylerden daha kolay mutlu olabiliriz. Yediğimiz şeyler vücudumuzda daha kolay kilo yapabilir, boğazımıza çok daha fazla düşkün olabiliriz. Rahatlığımız, konforumuz daha önemli olabilir. Daha üretken ve verimli bir süreçteyiz, bu dönem ortaya koyduğumuz eserler, yaptığımız başlangıçlar daha kalıcı nitelikte olacaktır.

Bu yeni ayda Menkar sabit yıldızı eşlik edecek. Satürn karakterinde olan bu yıldız tembellikle, kayıp eşyaların bulunması ile ilgilidir. Miras konularında zarara uğrama, maddi sıkıntılar, hırsızlık konularının gündeme gelmesi, yasal kayıplarla ilgilidir.