Ana sayfa Dizi Haberleri 5 dizisine final kararı alan Fox TV’den 2 yeni ve çok iddialı dizi geliyor!

5 dizisine final kararı alan Fox TV’den 2 yeni ve çok iddialı dizi geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon başından beri iddialı yapımları ekrana getiren Fox TV’nin bu sezon ne yazık ki pek yüzü gülmüyor! Önceki sezonlarda dizileri çok ses getiren Fox TV, bu sezon başından beri 3 dizisi final yaparken, 2 dizisi de final kararı ile izleyiciyi üzdü!

Kanalın Eylül sezonundan beri final yapan dizileri arasında Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları yer alırken, düşük reytingleri yüzünden kanalın final kararı verdiği iki dizi Misafir ve Elbet Bir Gün de gün sayıyor adeta!

Fox TV’nin final kararlarını hızlı bir şekilde almasıyla dizileri takip eden izleyicilerden tepki alması da arkasından geldi. Reytingi düşen diziye çok fazla şans vermeyen Fox TV, aynı zamanda gidenlerin yerine yenisini getirmek için de çok önceden hazırlıklarına başlıyor!

Şimdilerde Elkızı ve Kanunsuz Topraklar isimli iki dizinin reytingleri beklenenin altında olsa da kanalın vazgeçmemek için direndiği yapımlar.

Özellikle Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in başrolünde oynadığı dönem dizisi Kanunsuz Topraklar, aylar süren bir çalışmanın ürünü ve iddialı bir yapım. Kanalın bu dizinin emin bir şekilde arkasında durmakta.

Fakat Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un başrolünde oynadığı Misafir dizisine çok fazla şans vermedi Fox TV ve yarın akşam (5 Aralık Pazar) ekrana gelecek 5. bölümüyle dizi ekrana veda edecek.

Elbet Bir Gün dizisinden de vazgeçen Fox TV, başrollerinde Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün rol aldığı dizinin biletini kesti.

Ancak kanal, yaşanabilecek bu tür aksilikler karşısında hazırlıklı! Bir taraftan yeni projeleri devam ettiriyor ve günleri boş bırakmamaya çalışıyor. Bu kez yine iddialı iki yapımı ekrana getirmek için hazırlıklar sürmekte.

İşte o iki iddialı dizi…

5 dizisine final kararı alan Fox TV'den 2 yeni ve çok iddialı dizi geliyor! 8

MAHKUM

Fox TV, Aralık ayında belki iki dizisini bitirecek ama yeni diziler de geliyor… Yeni yapımlar arasında ilk yayınlanacak olan Mahkum isimli dizi. Innocent Defendant isimli yabancı diziden uyarlanan Mahkum’da Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacoğlu ve Melike İpek Yalova başrolleri paylaşıyor. Kızını öldürmekle suçlanan bir savcının masumiyetini ispatlama ve gerçek suçluları bulma hikayesini Mahkum dizisinde izleyeceksiniz.

SON NEFESİME KADAR

Fox TV’nin dikkat çeken bir başka dizisi ise Son Nefisime Kadar oldu. Pastel Film tarafından hazırlıkları devam eden dizide Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Ertan Saban, Baran Bölükbaşı ve Begüm Birgören gibi önemli isimler bulunuyor.

5 dizisine final kararı alan Fox TV'den 2 yeni ve çok iddialı dizi geliyor! 901

Son Nefesime Kadar isimli dizi ise bir polisiye drama olarak öne çıkıyor. Psikolojik sorunları olan bir polisin, kayıp davasını araştırması sırasında yaşanacak heyecanlı olaylar bu yapımda izleyicilere farklı duyguları yaşatacak. Nurgül Yeşilçay’ı bir polis olarak izleyeceksiniz.