Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın Elkızı dizisi için kritik eşik!

Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın Elkızı dizisi için kritik eşik!

tarafından zk zk

Yeni sezonda Fox TV’nin iddialı yapımlarından birisi olan Elkızı dizisinin reytingleri pek beklendiği gibi gelmedi. Bu durumda kanalın diziye final kararı verip vermeyeceği merak konusu oldu. Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin bu akşam 6. bölümü yayınlanacak. Bu bölümün reytingleri özellikle önem arz etmekte.

Başrollerinde Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz ve Perihan Savaş’ın rol aldıkları dizi, kanalın beklentisini karşılayamasa da kemik bir izleyici oluşmaya başladı.

Son dönemde dizileri ile ilgili şanssızlıklar yaşayan Fox TV, bazı dizilerine çoktan final kararı verdi. Bilindiği gibi sezonun başında Son Yaz isimli dizi final yapmış ve izleyiciler tarafından da bu karar eleştirilmişti.

Sonrasında yine kanalın iddialı projesi olan Yalancılar ve Mumları ile Elbet Bir Gün isimli dizileri de final yaptı. Elkızı dizisi ise nispeten reytingleriyle diğer dizilerin önüne geçti ama bu akşam yayınlanacak olan bölümün reytingi de taşları yerinden oynatabilir!

Kanal yönetimi, şimdilik Elkızı dizisinin reytinglerini izliyor. Beklenen seviyede olmasa da bir şans tanınmış gibi görünüyor. Kritik bir sürece giren El Kızı dizisinin bu akşam yayınlanacak olan bölümünde ise heyecanlı sahneler yer alıyor.

Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz'ın Elkızı dizisi için kritik eşik! 7

İşte 6. bölüm konusu: Ezo, Harun’un evlilik teklifi için öyle heyecanlıdır ki ayakları yere basmıyordur resmen. Ali için ise Ezo’yu teklifin heyecanı içinde görmek kahredicidir ancak onu yalnız da bırakamaz bu süreçte. Çünkü Ezo’nun doğum günüdür, yani annesinin ölüm yıl dönümü.

Bu acı günde onun en büyük desteği Ali’dir. Harun artık planlarının sonuna geldiğini düşünüyordur. Ezo tuzağına düşmüştür. Nermin’le beraber işi hızlandırmaya karar verirler. Onların bu niyetini fark eden Cavidan’ın da başka planları vardır. Kendi kazdıkları kuyuya düşürecektir Harun ve Nermin’i.

Songül’ün gelişi ise Zuhal için başka bir umuttur artık. Ama ne Songül ne de Ali tarafında yeşil ışık yakan yoktur…

Ezo sonunda kararını verir. Harun’un evlilik teklifine cevabı çok nettir! Herkes kendi hesaplaşmaları, oyunları ve kararlarıyla uğraşırken asıl sürpriz olan Zeliha yola çıkmış geliyor.