Ana sayfa Sosyal Medya 6 yıl aradan sonra Saadet Işıl Aksoy’un dizilere geri dönüşü bomba gibi olacak!

6 yıl aradan sonra Saadet Işıl Aksoy’un dizilere geri dönüşü bomba gibi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Saadet Işık Aksoy, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. 2005 yılında Güz Yangını isimli dizi ile setlere adım atan oyuncu hem dizilerde hem de sinema filmlerinde etkili performansları ile hatırlanıyor.

Bir döneme damgasını vuran ve Türk dizi tarihinin en iyi projelerinin başında gösterilen Muhteşem Yüzyıl’da Victoria karakteri ile izlediğimiz oyuncu, birçok dizide yer almasına rağmen bunlar uzun süreli işler olamadı. 2016 yılında Kördüğüm ve bir yıl sonra Vatanım Sensin dizilerinde izlediğimiz oyuncu, sonraki süreçte dizilerde yer almamayı tercih etti.

Uzun yıllar Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşaması nedeniyle de Türk dizi piyasasından uzakta kalan oyuncu, bazı sinema filmleriyle setlerde görünmeyi sürdürdü. Ailecek Şaşkınız, Saf, Görülmüştür gibi yapımlar için kamera karşına geçen Saadet Işıl Aksoy, yeniden İstanbul’a dönüş yaptı. Farklı teklifler alan oyuncu, Netflix’te heyecanla beklenen Şahmaran dizisinden gelen rol teklifini kabul etti.

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı Şahmaran, mistik bir hikayeye sahip bir dizi. Geçen yıl sonbaharda ilk sezon çekimleri yapılan dizinin hikayesini Pınar Bulut yazdı. Umur Turagay’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin ikinci sezon çekimleri de yine ilk sezonda olduğu gibi Adana’da gerçekleştirilecek.

6 yıl aradan sonra Saadet Işıl Aksoy'un dizilere geri dönüşü bomba gibi olacak! 16

Bu sefer Şahmaran dizi ekibinde yer alacak isimlerden birisinin Saadet Işıl Aksoy olacağı haberleri basına yansıdı. İkinci sezon çekimlerinin Marmaris’te başlamasının ardından ekibin yakında Adana’ya geçerek burada uzun süre kalması bekleniyor.

Saadet Işıl Aksoy’un Şahmaran dizisindeki karakteri de çok merak ediliyor. Oyuncunun dizi çekimlerinin ardından yeniden ABD’ye mi döneceği yoksa kendisine gelen başka teklifleri mi değerlendireceği konusunda ise henüz net bir bilgi yok.