Ana sayfa Sosyal Medya Hasta yatağından kalkan Burcu Özberk, ilk iş imajını değiştirdi!

Hasta yatağından kalkan Burcu Özberk, ilk iş imajını değiştirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin başarılı genç oyuncuları arasında yer alan Burcu Özberk, özellikle romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam’da oynadığı Esra karakteri ile şu sıralar izleyiciler tarafından bol bol anılıyor. Başarılı oyunculuğu ile İlhan Şen partnerliğinde yer aldığı dizisi bittikten sonra hemen tatile çıkmıştı oyuncu.

Burcu Özberk, geçtiğimiz yaz Haziran ayında başlayan ve beğenilince sezonda da devam ederek Nisan ayında 42. bölümüyle final yapan dizisi için uzun bir sezon geçirmişti. Oyuncu, yaz, kış hiç durmadan çalışmış ve dizinin final yapmasından sonra da rotayı hemen tatile çevirmişti!

Bali’ye giden oyuncu, bölgenin muhteşem doğasında çekilen birbirinden güzel fotoğraflarını da sık sık hayranları ile paylaştı. Burcu Özberk hayranları, bu fotoğrafları heyecanla takip ederken, oyuncunun yeniden ekrana dönmesini de heyecanla bekledi.

Hasta yatağından kalkan Burcu Özberk, ilk iş imajını değiştirdi! 9

Ancak Özberk, bu yaz çalışmak yerine dinlenmeyi tercih etti. Kısa bir süre önce ise koronavirüse yakalandığını öğrendi. Karantinaya giren ve bir süre dinlenen oyuncu, sağlığına kavuştuktan sonra da hayranlarının karşısına yeni imajı ile çıktı!

Hasta yatağından zor günler geçiren ve atlattıktan sonra da kendisini yenilemek isteyen Burcu Özberk, instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaparak ‘Biraz değişiklik mi’ notunu düştü…

Hasta yatağından kalkan Burcu Özberk, ilk iş imajını değiştirdi! 10

İlk olarak 22013 yılında Muhteşem Yüzyıl’da oynadığı Huri Cihan Sultan dizisi ile ekrana gelen Burcu Özberk, ikinci dizisi Güneşin Kızları ile dikkatleri çekmişti. Ardından Afili Aşk isimli romantik komedi dizisiyle daha büyük bir hayran kitlesi edindi. Yine bir romantik komedi yapımı olan Aşk Mantık İntikam’la da kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladı.

Hasta yatağından kalkan Burcu Özberk, ilk iş imajını değiştirdi! 11

Bu arada hayranlarının yeni proje beklediği Burcu Özberk,  Rüyanda Görürsün isimli bir filmde rol alacak. Partneri ise Murat Boz olacak.  Dijital platform Amazon Prime Video’nun ilk Türk yapımı olacak olan Rüyanda Görürsün filmi heyecanla bekleniyor. Çekimlerinin Eylül ayında başlayacağı konuşulurken, içerik ile ilgili çok fazla bilgi paylaşılmıyor…