Ana sayfa Güncel Haberler Türkiye güzelleri podyuma çıktı… Evlilik Dünyası Fuarı’ndaki defile büyük ilgi gördü…

Türkiye güzelleri podyuma çıktı… Evlilik Dünyası Fuarı’ndaki defile büyük ilgi gördü…

tarafından zk zk

Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda Türkiye güzelleri Ecem Çırpan, Buse İskenderoğlu ve Pınar Tartan podyuma çıktı…

1-3 Şubat tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar’da düzenlenen Avrupa’nın En Büyük Evlilik Hazırlıkları Fuarı birbirinden renkli defilelere ev sahipliği yaptı. Evlenecek çiftlerin A’dan Z’ye her türlü ihtiyaçlarını bulabildikleri fuarda gelin adayları yeni trend gelinlikleri de düzenlenen defilelerle mankenlerin üzerinde görüp seçip beğenme fırsatını yakaladı.

Fuarın ikinci gününde düzenlenen defilede Türkiye güzelleri podyuma çıktı. Miss Turkey güzelleri Ecem Çırpan, Buse İskenderoğlu ve Pınar Tartan defilede giydikleri gelinliklerde gelin adaylarının hayallerini canlandırdı.
“Peri Tozu” temalı defilede gelinliklerde kullanılan taşlar podyumu ışıl ışıl aydınlattı.

BU YILIN TRENDİ IŞIL IŞIL GELİNLİKLER
Defilenin tasarımcıları Türkiye güzellerinin sergilediği ve 10 aylık bir çalışma sonucu ortaya çıkan koleksiyonda dünya trendlerini Türk motifleri ile harmanladıklarını açıkladılar. Halide, Hatice ve Zafer Erdem kardeşler bu yılki tasarımlarında dantellerin çok ön planda olduğunu, gelinliklerin en büyük özelliğinin ise ışıltı olduğunun altını çizdiler. Bu yıl düğünlerin gelinlikler sayesinde ışıl ışıl olacağının tiyosunu veren tasarımcılar; “ Gelinlikler şatafatlı ama değil. Gelinliklerde daha çok zarafet ön planda. Gelinler bu yıl sade ve estetik bir görünümle düğünlerde boy gösterecek. “ açıklamasını yaptı.

DANTEL VE İŞLEME GELİNLİKLERDE YENİDEN MODA
Dantel ve işlemeler bu yıl yeniden moda. Özellikle transparanlar üzerine işlenen boncuklar gelinliklerin bu yıl vazgeçilmezi olacak. Hatta tamamen dantelden oluşan gelinliklerle gelinler zarafetlerine zarafet katacak.

YENİ TRENDTE GELİNLERİN HEPSİ ZAYIF GÖRÜNECEK
Peri Tozu defilesinin tasarımcıları Erdem kardeşler bu yıl tüm gelinlerin yüzü gülecek dediler. Çünkü modellerin bir çoğu gelinlerin özellikle düğüne yakın takıntı haline getirdikleri kilolar. Tasarımcılar yeni trend gelinliklerin kalıplarıyla tüm gelinlerin vücut hatlarına uygun ve onların minik kusurlarını kapatan özellikte olduğunun altını çizip gelinlere müjde verdi.