Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Chloe, Evlilik Fuarı’nda giydiği gelinlikle dikkat çekti! Ünlü model, dizilere yeşil ışık yaktı!

Chloe, Evlilik Fuarı’nda giydiği gelinlikle dikkat çekti! Ünlü model, dizilere yeşil ışık yaktı!

tarafından zk zk

Serdar Ortaç’ın eşi olan ünlü model Chloe Lougnan, swarovski taşlı gelinlikle podyumda göz kamaştırdı.
1- 3 Şubat tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar’da düzenlenen Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı ikinci gününde birbirinden güzel etkinliklere sahne oldu.

Evlenecek çiftlerin aradığı her şeyi bulabildikleri fuarın ikince günü ünlü manken Chloe Lougnan Ortaç’ın baş mankenliğini yaptığı defile ile açıldı. Bu yılın gelinlik trendlerinin sergilendiği defilede Ortaç, swarovski ve kristal taşlar işlenmiş gelinlik giydi.

Chloe Lougnan Ortaç’ın giydiği karanlıkta bile ışıl ışıl parlayan gelinlik defileye katılanların büyük beğenisini topladı. Defilede bir de ışıklarla davul şov yapıldı.

Chloe, Evlilik Fuarı'nda giydiği gelinlikle dikkat çekti! Ünlü model, dizilere yeşil ışık yaktı! 7

“SWAROVSK’Lİ TAŞLI GELİNLİKLER ÖN PLANDA”

Defilede bu yılın yeni trendleri de sergilendi. Işıl ışıl parlayan gösterişli gelinlikler bu yılın düğünlerinde oldukça sık görülecek. Şatafatı sevmeyenler içinse bu yıl salaş, Helen tarzı tüllerin ağırlıklı kullanıldığı gelinlikler ön plana çıkıyor.

“2019 TRANSPARAN YILI”

2019 gelinlik modelleri arasında özellikle transparan trendlerin ön plana çıkacağını belirten tasarımcı Özge Yılmaz, “2019 yılının ilkbahar/yaz kreasyonlarında geometrik desenler ve 3 boyutlu çiçeklerle karşımıza çıkan gelinlikler, sonbahara doğru yerini uzun, gösterişli duvaklar ve abartılı gelinliklere bırakacak. 2019 gelinlik modelleri arasında özellikle transparan gelinlik trendlerini görmeye hazır olabilirsiniz. Derin v yakalı, ince ip askıların, transparan bedenlerin, ten görünümlü kumaşların yer aldığı modeller 2019 yılına damgasını vuracak” dedi.

“ DİZİ TEKLİFLERİNE AÇIĞIM”

Chloe Lougnan Ortaç, defilenin ardından gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Ortaç taşlarla süslenmiş ve ağırlığı 30 kiloyu bulan gelinlikle yürümenin oldukça zor olduğunu ama çok keyif aldığını söyledi. Ünlü manken geçirdiği kaza ile ilgili de konuştu. Kazanın ardından şimdi iyi olduğunu ve yeniden çalışmaya ve podyumlarda yer almaya başladığını açıklayan Ortaç, dizi tekliflerine de açık olduğunu söyledi.