Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık Baraj dizisi reytingde patlama yaptı! Kanal D, Hekimoğlu hatasına yansın artık!

Yok artık Baraj dizisi reytingde patlama yaptı! Kanal D, Hekimoğlu hatasına yansın artık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 Ocak Salı akşamı ekranda dizi olarak Baraj izleyicilerle yeni bölümü ile buluşan tek yapımdı. Ayrıca Acun Ilıcalı’nın Exxen için hazırladığı dizilerin ilk bölümleri de tv8 ekranında yayınlandı. Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Hekimoğlu dizilerinin ise yeni bölümleri ekranda yoktu…

Baraj dizisi Fox TV ekranında bugüne kadar ki en yüksek reytingini 5 Ocak Salı akşamı elde etti. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk ve Gizem Karaca’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 21. bölümü çok heyecanlıydı. Ekranda da başka dizi olmayınca Baraj bir anda öne çıktı.

Totalde 9’a yaklaşan reyting oranı ile adeta patlama yapan Baraj dizisinin tüm programlar arasında birinci sırada yer alması da dikkatleri çekti. Bu ilk kez gerçekleşti ve Baraj dizisinin birinciliği elde etmesi müthiş bir çıkış olarak değerlendirildi. İkinci sezona başladığında düşük reytingler elde eden yapım neredeyse finale gidecek iken, hikayenin değişmesinin etkisiyle birinciliğe kadar ulaştı.

Tabii ki bu durum Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümlerinin olmadığı bir akşam gerçekleşti. Baraj dizisi AB’de 6’ya yaklaşan oranla 3. sırada yerini aldı.ABC1’de ise 7’li oranlarda kaldı ve günü ikinci sırada tamamladı. Tüm bu oranlar dizi adına müthiş bir sıçramayı da sağlamış oldu.

HEKİMOĞLU BÜYÜK FIRSATI TEPTİ!

Kanal D ekranında da Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü ekranda yoktu. Bu durum ise kanal adına çok büyük bir fırsatın da kaçırılması olarak öne çıktı. Şayet Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü yayınlansaydı çok iyi reytingler alabilirdi. Aslında Kanal D’nin hatası yine Fox TV’ye yaradı ve dizi hayranları Baraj’ın büyük sıçrama yapmasını sağladı.

İşte 5 Ocak Salı akşamı ilk 10 program listesi: