Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı’nın programında kan donduran kaçırılma hikayesi!

Müge Anlı’nın programında kan donduran kaçırılma hikayesi!

tarafından ker_def

6 Ocak Çarşamba günü atv ekranında yayınlanan Müge Anlı’nın programında kan donduran kaçırılma olayı! Yılbaşında evinde misafir etti! 12 ve 14 yaşlarındaki iki kızını birden kaçırdı! Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, bugünkü yayınını izleyenleri hayrete düşüren bir kaçırılma olayı ile açtı.

Isparta’da 12 ve 14 yaşındaki iki küçük kızıyla birlikte yaşayan Sezai Karapınar, yeni yılı kutlamak için Emre ve Tahir isimli kişileri evine davet etti. Birlikte yemek yedikten sonra iki şahıs evden ayrıldı. Birkaç gün sonra eve tekrar gelen Emre ve Tahir, 12 yaşındaki Aslı ve 14 yaşındaki Gülben’i kaçırdı. Ertesi gün 12 yaşındaki Aslı’yı bıraktılar. Ancak 14 yaşındaki Gülben’den hala bir haber yok.

Programda bir başka konu daha vardı… Müge Anlı’da anne-oğulun büyük yüzleşmesi! Meğer 4 aydır annesini kandırıyormuş! Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı’nın dünkü yayınına Gülcan Bedel konuk olmuştu. Gözü yaşlı kadın, 31 yaşındaki 6 çocuk babası oğlu Erdem Uçkan’ın 4 aydır kayıp olduğunu ve hayatından endişe ettiğini söylemişti.

Müge Anlı’nın aradığı genç adam, canlı yayına bağlanarak; “Çok bunaldım. Herkesten kaçtım” demişti. Ancak Müge Anlı, yaptığı araştırmayla Uçkan’ın kayıp olmadığı ve annesini kandırdığını ortaya çıkardı. Hatta annesi Gülcan Bedel’in canlı yayında gözyaşı döktüğü sırada Erdem Uçkan’ın sevgilisi ile yaşadığı evinde Müge Anlı’yı izlediği anlaşıldı.

Bugün de anne-oğulun büyük yüzleşmesi vardı. Anne Gülcan Bedel; “Neden yalan söyledin? Sen beş para etmez bir evlatmışsın” diyerek hesap sordu.