Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman, Türk dizi tarihinin belki de en iyi aksiyon sahnesi ile geliyor!

Kuruluş Osman, Türk dizi tarihinin belki de en iyi aksiyon sahnesi ile geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizilerinden Kuruluş Osman, geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları nedeniyle izleyicilerle buluşamadı. 13 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanmayınca izleyiciler bir hayli mutsuz oldu. Ancak dizinin yeni bölümü heyecanla yapımı bekleyen dizi hayranlarını fazlasıyla tatmin edecek.

Belki de dizinin şimdiye kadar yayınlanan 41 bölümünün içinde en iyisini 20 Ocak Çarşamba akşamı izleyeceksiniz. Bu iddianın sebebi ise dizide çok özel bir şekilde çekimleri yapılan savaş sahneleri… Dizinin 42. bölüm tanıtımı için gönderilen bültenlerde şu iddianın altı çizildi: ”
‘Kuruluş Osman’, bugüne dek çekilmiş en iyi aksiyon sahnelerini ekrana getirecek ve çok konuşulacak muhteşem bir bölümle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ”

Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı ve ikinci sezonu ile ekranda fırtına gibi esen Kuruluş Osman ekibi belki geçen hafta ekranda yoktu ve izleyicilerini çok bekletti ama bu hafta müthiş sahnelerle telafi edilecek. Dizinin 20 Ocak Çarşamba saat 20:00’de ATV’de ekrana gelecek 42’nci bölümünden yayınlanan ilk fragman beklentiyi zirveye taşırken, Türk dizi tarihinin en iddialı aksiyon sahneleri geliyor.

Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Osman Bey, çağrısı üzerine Söğüt’teki toya katılmak için yola düşen ve Flatyos ve adamları tarafından katledilen Türk beylerinin intikamını alacak! İşte o anlarda izleyiciler de adeta nefeslerini tutarak bu sahneleri izleyecek.

Dizinin 42. bölümünden 2. fragman da yayınlandı. İşte iddialı savaş sahnesinden detaylar: