Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül gitti, artık Sefirin Kızı dizisinde çok kritik bir dönem başladı!

Neslihan Atagül gitti, artık Sefirin Kızı dizisinde çok kritik bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Türk dizilerinde başroller karakterlerin diziden ayrılması her zaman olumsuz etki yapar. Hem de Sefirin Kızı gibi hikayenin başrol ile iyice içli dışlı olduğu, yan karakterlerin o kadar da etkili olmadığı yapımlarda bu durum daha da sert yaşanır. İşte Sefirin Kızı da böyle bir dizi. Nare olmazsa, sevda masalı da olmaz. Nare yoksa, Sefirin Kızı da izleyiciyi tatmin etmez.

O3 Medya ve NGM şirketlerinin ortak projesi olan Sefirin Kızı pazartesi akşamları Star TV’de yayınlanıyor. Diğer tüm rakiplerine göre düşük reytingler alan dizi zaten bir süredir bu konu nedeniyle sıkıntıdaydı. Geçen hafta atv’de Maraşlı dizisi başladı ve daha ilk bölümden Sefirin Kızı’nı geçti. Yani bir sevda masalı olarak çok iddialı bir şekilde başlayan Sefirin Kızı dizisi artık o kadar da güçlü bir pozisyonda değildi ki, Maraşlı’ya daha ilk bölümden geçildi.

Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin kadrosundan başrol oyuncusu yani Nare’ye hayat veren Neslihan Atagül’ün ayrıldığı ortaya çıktı. Hem oyuncu hem de yapım şirketi gerekli açıklamaları yaptı.

Bu zorunlu bir ayrılık. Yani geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan Atagül, Bodrum’da doktora gitti ve 10 gün rapor aldı. Dinlenmesi tavsiye edildi. Ancak oyuncunun rapor süresi daha sonra 26 güne çıkartıldı. Yani 1 ay setlerde olamayacaktı. Rahatsızlığı artınca da Neslihan Atagül, yapımcı ile görüştü ve ayrılık kararı zorunlu olarak alındı.

Atagül, ne kadar üzgün olduğunu da yazdığı mesajında net bir şekilde ifade etti. Bu zorlu bir ayrılıktı ve hiç de istemiyordu, ancak vücudu devam etmesine izin vermedi. Atagül şöyle yazdı: “Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere..”

Neslihan Atagül gitti, artık Sefirin Kızı dizisinde çok kritik bir dönem başladı! 8

Ünlü oyuncu bir süre dinlenecek ve mesajında da belirttiği üzere artık yeni hikayelerde izleyicilerle buluşacak. Ancak Sefirin Kızı defteri tamamen kapandı.

Yapımcı firma da sosyal medyadan bu ayrılığın sağlık nedenleri yüzünden gerçekleştiğini açıkladı.

Neslihan Atagül gitti, artık Sefirin Kızı dizisinde çok kritik bir dönem başladı! 9

Ancak ortada ciddi bir sorun var. Sefirin Kızı dizisinde artık senaryo değişecek ama her şey Nare’ye bağlı. Neslihan Atagül yok ise Nare’yi başka bir oyuncu da canlandırsa tadı olmaz. Nare, diziden çıksa yine tadı olmaz.

Çünkü her şey Nare’ye bağlı. Hikayenin merkezindeki ana karakter Nare. Sonuç mu, Sefirin Kızı zaten reyting sorunları yaşıyordu. Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun üzerine büyük bir yük bindi. Yeni senaryoda onlar daha baskın bir şekilde izleyicileri ekranda tutmak için daha çok çaba harcamak durumunda. Ancak bu ayrılığın etkilerini azaltmak hiç de kolay değil ve dizi adına çok kritik bir döneme girildi.