Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinden ters köşe! Sibel’le ilgili gerçek şoke edecek!

Ramo dizisinden ters köşe! Sibel’le ilgili gerçek şoke edecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de dün akşam 29. bölümü yayınlanan Ramo dizisinde ilginç gelişmeler yaşandı. Cihangir’in ölümünden sonra İstanbul’da dengeler alt üst oldu. Ortaya yeni ve gizemli isimler çıktı! Nehir, intikam ateşiyle dolu olarak Sibel ve Ramo’nun hayatını mahvetmek için yola çıkarken, çok şaşırtıcı bilgilere ulaştı.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde oynadıkları dizide yeni karakterler ortaya çıktı. BKM imzalı dizide heyecan doruktaydı. Boran ve Nehir işbirliği yaparken, büyük patronun kim olduğunu öğrenen Ramo şaşkınlık yaşadı.

Daha önce evsiz bir adam olarak karşılaştığı kişinin, aslında en baştaki adam olması Ramo’yu çok şaşırtırken, adamın “Başına geleceklerin farkında mısın?” sözleri ise yeni bölümlerde heyecanının daha da artacağını gösterdi adeta!

Bu arada Sibel de ailesinden kalan mirasa ulaştı. Evlerinin altındaki gizli bir odada pek çok belge buldu. Babasının hasımlarının tek tek belgelerini tuttuğunu gören Nehir, Sibel’in babası Cengiz Yıldırım ile ilgili bir dosyayı açtığında ise şaşkına döndü.

Daha sonra bir adresin peşine düşen Sibel’in bir kapıyı çalması ve çıkan kişiyle konuşması herkesi şoke etti! Nehir “Gizem Çağlar sen misini? Ablan Sibel ile konuşturmaya geldim seni” sözleri, Sibel’in bilmediği bir kardeşi olduğunu ortaya çıkardı.

İşte o sahne:

Annesini Sibel’in öldürdüğüne inanan Nehir, intikam almak için Sibel hakkında hiç bilmediği gerçeklere ulaşırken, bunları Sibel’e karşı kullanmaya hazırlanıyor. Nefretten gözü dönen Nehir’in ne yapacağı ise merak konusu…

Yeni bölümde neler oldu?

Ailesinin ölümünün ardından tek başına kalan Nehir, Cihangir’den kalan mirasla önemli bilgiler öğrendi. Cihangir’in gizli deposunda hem para hem de kişilere ait belgeler olduğunu gören Nehir, burada Cengiz Yıldırım’ın belgelerini buldu ve bilinmeyenleri öğrendi.

Diğer tarafta Boran ile iş birliği yapan Nehir, Sibel’den vakıfları devretmesini istedi. Ramo ve Sibel, devir işlemleri için Boran ile buluşacakken Ramo, Boran’ın planını anlayarak oyunu bozdu. Boran, Ramo’yu yakalayamadı. Ramo, Vadim’i kaçırdı. Nehir ise Sibel’e karşı büyük planı için ilerlerken, Sibel’in kardeşi olduğunu söylediği bir kadını bulması herkesi şoke etti.

RAMO’DAN ROMANTİK EVLENME TEKLİFİ!

Ramo ile Sibel’in romantik anları büyük beğeni toplarken, ikili evlenmeye karar verdi. Ormanda karların içinde Sibel’e evlenme teklif eden Ramo, seyircileri de derinden etkiledi. Ramo ile Sibel’in evlilik haberi aile ortamında da büyük bir sevinçle karşılanırken, asıl sürpriz Ramo ile Sibel’in düğünlerini Adana’da yapmak istediklerini söylemesi oldu.