Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner, Yıldız’ın bir sahnesinin etkisinden çıkamıyor!

Aslıhan Güner, Yıldız’ın bir sahnesinin etkisinden çıkamıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, bu akşam 48. bölümüyle ekranda olacak. Dizide Yıldız karakterini oynayan Aslıhan Güner, sosyal medyayı da etkin kullanan bir isim. Oyuncu, dizinin kamera arkasından paylaşımlarıyla da takipçilerini sevindiriyor.

İsmail Demirci ile birlikte başrolde oynayan Güner, Yıldız karakteri ile özdeşleşti adeta. Karadenizli bir kadını oynayan Aslıhan Güner’in hayranları, bu rolle oyuncuyu uzun yıllar unutamayacak gibi görünüyor!

Başarılı performansıyla tam bir Karadeniz kadını olan Aslıhan Güner, saçlarını kızıla boyattıktan sonra da dizideki imajıyla çok beğeniliyor.

Çekimleri Ordu’da yapılan dizinin kamera arkasından oyuncu pek çok fotoğraf  ve videolar yayınlayarak takipçilerini de hem heyecanlandırıyor hem de mutlu ediyor.

2019 yılı Eylül ayında yayına başlayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, yeni sezonda da beğenilerek izlenilen yapımlar arasında yer alıyor. Komedi tarzında olan dizide duygusal ve dramatik sahneler de yaşanıyor zaman zaman.

Aslıhan Güner, 48 bölüm içinde ilk bölümdeki son sahnenin kendisini çok etkilediğini, henüz senaryoyu okurken de oynarken de sonradan izlediğinde de bu sahnenin etkisinden çıkamadığını anlattı.

Oyuncu, instagram sayfasından aşağıdaki paylaşımı yaparak dizinin kendisi için en unutulmaz sahnesini de ortaya koydu…

Aslıhan Güner, Yıldız'ın bir sahnesinin etkisinden çıkamıyor! 7

Aslıhan Güner, henüz dizinin ilk günlerindeki bu sahneden çok etkilendiğini anlatarak 1. bölümün sonu ve 2. bölümün başındaki bu sahneyi takipçileriyle de paylaşmış…