Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şevval Sam’dan oğlu Tarık Emir Tekin için uyarı gibi mesaj!

Şevval Sam’dan oğlu Tarık Emir Tekin için uyarı gibi mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Şevval Sam, Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile kariyerine devam ediyor. Güçlü oyunculuk performansı, dizinin de fazlasıyla entrika dolu olmasıyla dikkat çeken Yasak Elma’da yoğun şekilde çalıştıklarını söyleyen oyuncu, her şeyin de yolunda olduğunu belirtti.

Mekanların yeniden açılmasına sevinen oyuncu, açık havada bir mekanda arkadaşları ile toplantı yaptı. Yoğun olduğunu ifade eden Sam, “Çok proje var. Şimdi başka bir toplantıya gideceğiz, o bir programla ilgili. Reklamla ilgiliydi” diyerek üst üste teklifler aldığına vurgu yaptı.

Sadakatsiz dizisinde ünlü oyuncunun oğlu Tarık Emir Tekin çok başarılı bir performans ortaya koyuyor… Selçuk karakterine hayat veren Tekin, son dönemde çok konuşulan isimler arasında bulunuyor. Şevval Sam, muhabirlerin oğlunun 7 yıldır birlikte olduğu Sofia için “gelin” yakıştırması yapması üzerine “Gelin demek için henüz erken” yanıtını verdi.

Oyuncu, hayatın nasıl akacağına bakıp göreceklerini söyledi. Sofia’nın dünya tatlısı olduğunu da anlatan Sam, evlilik konusunun da erken olduğunu anlattı ve şu sözleriyle de önemli bir mesaj verdi:

“Evlilik için erken, çünkü kariyerini yeni kurmaya başladı Taro. Önce ayakları üzerinde tek başına durabilecek bir kurgu yaparsa, sonrasında kendi karar verecek. Hemen de evlendiriyorsunuz, durun yahu.”