Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Barbaros dizisi öncesi Engin Altan Düzyatan kendine iyi bakıyor!

Barbaros dizisi öncesi Engin Altan Düzyatan kendine iyi bakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle önümüzdeki aylarda buluşması beklenen Barbaros dizisi için yoğun bir hazırlık dönemi yaşanıyor. Dizi için ekip bir yandan eksikleri tamamlamaya çalışırken, oyuncular da hem form tutuyor ve rollerine hazırlanıyor.

Barbaros dizisinde çekimlerin 1-2 ay içinde başlaması bekleniyor. Dizinin çok özel ve çok etkileyici sahnelerle dolu olması amacıyla hazırlık süreci uzun tutuldu. Yurt dışından da önemli destekler alındığı biliniyor. Ulaş Tuna Astepe ile birlikte Engin Altan Düzyatan da yapımın başrolünde yer alıyor.

Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatının anlatılacağı dizide Düzyatan, Barbaros’un ağabeyi Oruç Reis karakterine hayat verecek. Ünlü oyuncu hazırlıklarını da kendi çapında yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bir spor salonunda form tutarken görüntülenen Düzyatan, karakter için imajının nasıl şekilleneceği konusuyla da çok merak ediliyor. Ancak oyuncunun önce başrolünde yer aldığı bir film projesi olduğunu ve Barbaros’un çekimlerinden önce bu filmin çekildiğini hatırlatalım.

Ağır bir idman temposu bulunan oyuncunun fit halleri de TV100 kamerasına yansıdı. Dizi öncesi Belçim Bilgin ile “Babamın Kemanı” isimli filmde başrolde yer alan oyuncu, çekimlerin gayet güzel gittiğine değindi. Filmin günümüz hikayesi olduğunu belirten oyuncunun kısa röportajını videodan izleyebilirsiniz.