Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’den İbrahim Çelikkol gitti, bir başka ünlü sırlarla dolu geldi!

Doğduğun Ev Kaderindir’den İbrahim Çelikkol gitti, bir başka ünlü sırlarla dolu geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 37. bölümünde ölerek diziden ayrılan Mehdi karakteri birçok izleyicinin yüreğinde yara bıraktı. İbrahim Çelikkol ise bir projeyi daha bitirmiş oldu. Ünlü oyuncu, Birce Akalay ile Siyah Beyaz Aşk’tan 3 yıl sonra yeni bir projede buluşurken, Doğduğun Ev Kaderindir’e de bir ünlü oyuncu destek için geldi.

Uzun yıllardır ekranda yer alan, Arka Sokaklar dizisinde de komiser Leyla olarak akıllara yazılan Gülcan Arslan diziye katıldı. Nesrin karakterini canlandıracak olan ünlü oyuncu, daha gelir gelmez hikayenin merkezine yerleşecek.

Demet Özdemir’in başrolünde olduğu, yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören dizide Nesrin karakteri geçmişin gölgesinden gelip Zeynep’le tanışan birisi… Ancak Nesrin’in bir sırrı var.

Nesrin; hem peşi sıra taşıdığı sırların, hem yaratacağı sürprizlerin son derece farkındadır. Bugüne kadar yaşadıkları onu zeki, dayanıklı genç bir kadın haline getirse de onun geçmişten alacakları vardır.

Nesrin karakterinin Zeynep’in hayatına nasıl etkileri olacağı 7 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan 38. bölüm ile birlikte izleyiciler tarafından görülecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında da yer alan Nesrin karakterinin Zeynep ile tanışması da trafikte gerçekleşiyor ve bir anda Zeynep’in çevresini saran adamlara karşı onu savunuyor.

Zeynep’in hayatında büyük değişimlerin de yaşanacağı bir dönem başlıyor… Zeynep’in özel hayatında Barış ile aşkının yanı sıra, iş hayatında bir anda hızlı bir yükseliş yaşayacağına da şahit olacaksınız.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 38. bölüm fragmanı: